FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHIAJNA 2-2

Dezastru la Steaua » Așa ceva nu s-a mai întîmplat de 53 de ani!

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2015 09:13

Steaua trece printr-una dintre cele mai negre perioade din istorie! ”Roș-albaștrii” au strîns un singur punct în ultimele patru meciuri pe teren propriu şi au pierdut 5 partide acasă, lucru care nu s-a mai întîmplat de 53 de ani.

Egalul cu Chiajna a întrerupt seria de trei înfrîngeri consecutive din postura de gazdă. Chiar şi aşa însă, Steaua a ajuns la 5 eşecuri acasă. Ultima dată cînd s-a mai întîmplat asta a fost în sezonul 1961/1962. Atunci, Steaua a încheiat pe locul nouă!

Echipa lui Gâlcă mai are de disputat un meci pe teren propriu, cu FC Botoșani. În cazul unui nou eșec, campioana va ajunge la șase înfrîngeri pe teren propriu într-un sezon. Așa ceva nu s-a mai întîmplat de la înființare, 1947/1948, cînd Steaua a avut nu mai puțin de 8 eșecuri acasă.

ÎNFRÎNGERILE STELEI ACASĂ

Steaua - Ceahlăul 0-1
Steaua - Rapid 0-1
Steaua - Petrolul 0-1
Steaua - Oţelul 1-2
Steaua - ASA Tg. Mureş 0-1

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (37)
wollt
wollt  •  11 Mai 2015, 11:28
Postat de davi7 pe 11 Mai 2015, 11:09

FCSB e FC Steaua Bucuresti,palmaresul e disputat de ambele parti, nu stiu de ce nu clarifica cineva definitiv acest lucru,in fond unde or fi toate cupele obtinute in acest interval? Daca sunt la Gigi atunci tot ce ai spus aici e inutil,o schimbare de situatie nu se face prin persuasiune pe site-uri. Armata pare incomodata de ceva,Steaua isi atribuie palmaresul, poarta culorile iar Armata "latra dar nu musca" -nu am vazut ca ameninta ca in cazul siglei. Oricum,ca sa faci tot posibilul ca sa distrugi o echipa privita intern si extern drept continuatoarea Stelei cand nu mai poti avea echipa de fotbal,sa vrei arunci la cos anii de continuitate si performanta e ceva specific romanesc si daca o sa vi se reproseze asta o sa ziceti binenteles ca Basescu e de vina,americanii sau Papa.

a sfârșitul anului 2014, în data de 3 decembrie, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a dat dreptate clubului armatei, anulând marca „Steaua București” înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de către SC Fotbal Club Steaua București S.A.,[36] și, ca urmare, echipa patronată de Gigi Becali a pierdut în favoarea clubului armatei drepturile asupra denumirii, siglei dar și a palmaresului dinainte de 1999.

crystyanbet
crystyanbet  •  11 Mai 2015, 11:07

poate fcsb vreti sa spuneti ,steaua nu mai exista

cosminracila
cosminracila  •  11 Mai 2015, 11:04
Postat de daniel_daniel00 pe 11 Mai 2015, 10:43

Trebuie sa vedem si parte pozitiva dupa ziua de ieri.S-a recuperat un punct fata de ASA, pana acum era nevoie de 2 egaluri ale lor, acum mai iti trebuie unul singur.Ne da Sumudica o mana de ajutor, nu-mi fac probleme...

ti-o da sumudica la mana!Cand stolul de cronconitoare vor bate la geamul lui, inima lui se va inmuia iar fotbalistilor Astrei li se vor innoda picioarele.Steaua a primit nemeritat o sansa ieri de care nu a stiut sa profite.Alta nu va mai fi.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează