FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Dezvăluire de senzație! Steaua a vrut să-l transfere pe dușmanul numărul 1 al galeriei din deceniul trecut: ”M-am întîlnit cu Oli”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 19:11

Claudiu Niculescu, fostul atacant al lui Dinamo, a dezvăluit că a fost ofertat de Steaua pe vremea cînd rivala din Ghencea era antrenată de Cosmin Olăroiu.

”Și eu am avut ofertă de la Steaua. Chiar m-am întîlnit cu Cosmin Olăroiu. I-am spus însă că nu pot semna cu Steaua. Eu sînt dinamovist, n-aveam cum să joc la Steaua. Vă dați seama că nu regret deloc că nu am semnat. Singurul regret din cariera mea e că am mers în Cipru după ce am plecat de la Duisburg (n.r. la Omonia Nicosia)”, a spus Claudiu Niculescu la DigiSport.

Niculescu, 39 de ani, nu îl condamnă însă pe Marica pentru că a ales să semneze cu Steaua, deși a fost crescut de Dinamo: ”Ciprian s-a gîndit probabil că poate cîștiga un titlu și poate ajunge în grupele Champions League. S-a gîndit că Steaua îl poate ajuta să își revină la nivel înalt. Nu spun că Dinamo nu ar fi putut. Probabil că s-a uitat la lot, chiar dacă sînt dinamovist trebuie să recunosc și eu că Steaua are cel mai bun lot din țară în acest moment”.

8 goluria marcat Niculescu împotriva Stelei în tricoul lui Dinamo

7 trofeea cîștigat atacantul pentru Dinamo: 3 titluri, 3 Cupe și o Supercupă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
mvradulescu
mvradulescu  •  26 Ianuarie 2016, 10:34

Claudiu Niculescu merită respectat pentru tot ce a făcut atât ca jucător cât și ca antrenor, pentru profesionalismul său ! Tot așa merită respectat Ionel Dănciulescu (în postura de jucător), din aceleași motive. Nu este cazul să fim mai catolici decât papa, pretinzând jucătorilor și antrenorilor să-și pună evoluția profesională sub semnul întrebării prin interdicția de a-și face profesia la o formație care s-au aflat cândva printre adversari ... Nu vreau să ofensez pe nimeni, însă sunt deja 25 de ani de când pretindem că fotbaliștii au trecut la profesionism și nu e corect să le îngrădim posibilitatea de a munci într-un loc declarat neabordabil din motive pur subiective. Altfel, ar trebui ca la prima legitimare să i se pună fotbalistului o parafă pe cartea de identitate și pe certificatul de naștere cu interdicția de a se face o modificare în restul vieții sale, în ciuda faptului că orice om are dreptul să-și schimbe inclusiv numele, în cazul în care consideră că nu mai sună mulțumitor !

westfield
westfield  •  26 Ianuarie 2016, 09:16

Ba prostilor...n-ati inteles nimic :) Oamenii nu s-au inteles la bani. De ce s-ar fi intalnit cu Oli? Sa-i zica personal ce ar fi putut sa-i zica la tel , fara a risca sa fie vazut de careva??? Capuri patrate, ridicati-i statuie acum ca e mare dinamovist.

438357463022826
Catalin Cirtila  •  26 Ianuarie 2016, 00:26

niculescule,tu ai tradarea in ADN.de la Stiinta jurai ca nu pleci...dovada tradarii este faptul ca te-ai intalnit cu Oli

Vezi toate comentariile (12)
Comentează