FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Dezvăluire în premieră a lui Adrian Mutu! "Lippi m-a dat afară din antrenament" » Incidentul pe care l-a avut: "Băi puștiule, mai ai răbdare!"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 15:44

Adrian Mutu, 37 de ani, își amintește cu amuzament acum perioada de la Inter Milano, chiar dacă a avut un incident cu Benoit Cauet. 

"Îmi aduc aminte când am fost la Inter și m-a dat Lippi afară din antrenament. Am avut o contră cu Benoit Cauet. El mi-a dat un cot în nas și nici nu și-a cerut scuze.

Eu am avut câteva intrări pe gleznă apoi și chiar l-am lăsat afară din lot pentru următorul lui meci. Lippi m-a dat afară din lot și mi-a zis: «Băi puștiule, mai ai răbdare! Vrei să arzi etape?».

Acum vreo 6 luni m-am întâlnit cu el și ne-am adus aminte de acel moment. Cum eram eu când aveam 20 de ani. Ne-am amuzat", a zis Mutu la DolceSport.

Adrian Mutu a prins 10 meciuri și a marcat 4 goluri la Inter, în 2000, după care a fost transferat la Verona.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bdgeorge
bdgeorge  •  28 Septembrie 2016, 04:44
Postat de gizeh pe 27 Septembrie 2016, 18:34

Ce jucător de fotbal va mai ajunge să joace la Inter,Juventuls,Chelsea,Fiorentina ... etc. ... dintre știuleții ce bântuie fotbalul mioritic ... "care este" ... 'pe perfuzii la reanimare' ?!

uite Chiriches Spurs,Napoli si lista continua....mai pacaleste el 2-3 cluburi pana se intoarce in Romania

1486533974997658
Stefan H. Calin  •  27 Septembrie 2016, 20:47

Frumos CV are Mutu. Dar doar la Fiorentina a confirmat la nivel inalt, care era o echipa de rangul al-2lea in Italia. Prea putin pt cat ar fi putut realiza in fotbal si pt cat talent a avut.

gizeh
gizeh  •  27 Septembrie 2016, 18:34

Ce jucător de fotbal va mai ajunge să joace la Inter,Juventuls,Chelsea,Fiorentina ... etc. ... dintre știuleții ce bântuie fotbalul mioritic ... "care este" ... 'pe perfuzii la reanimare' ?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează