FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluirea lui Balint despre Duckadam » Ce decizie a luat fostul portar după discuția cu Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 20:45

Helmuth Duckadam s-a răzgândit și va merge până la urmă la festivitatea organizată de MApN și de Clubul Sportiv Steaua în cinstea împlinirii a 30 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni, pe 7 mai 1986, după ce inițial refuzase.

Gabi Balint, cel care spune că s-au făcut presiuni ca Duckadam să nu vină, a declarat că fostul portar va fi prezent la sărbătoarea organizată de MApN și CSA.

"Am aflat că va veni. Am vorbit cu comandantul clubului şi mi-a spus că e sigur că va fi prezent. El este supărat și este normal să apere clubul la care este angajat.

Ar fi mare păcat să nu vină pentru că în primul rând e întâlnirea cu foştii lui colegi. Din câte am înţeles, el a vorbit cu patronul Stelei şi acesta i-a spus «Fă cum vrei». Eu am spus mereu că CSA nu are voie să ceară desfiinţarea echipei de fotbal pentru că este continuatoarea echipei vechi", a spus Balint la DigiSport.

"Cum să merg să sărbătoresc cu Talpan, când el e împotriva echipei de fotbal pentru care eu am jucat și cu care-am câștigat acel trofeu? Cum să mă duc să mă bucur alături de ei, când ei ne doresc răul? Cum să fac eu toate astea?" Helmuth Duckadam pentru GSP

"Am citit ce-a declarat Duckadam, dar eu cred că o să vină. Ce legătură are că organizează Boroi? Păi, ce, el a câștigat trofeul ăsta pentru mine sau pentru Steaua?! Eu cred că o să fie prezent, ar fi păcat să nu fie alături de colegii lui cu care a făcut performanță la Sevilla în 1986. Dar, până la urmă, decizia îi aparține și nu am ce să fac mai mult"George Boroi, președintele CSA, pentru GSP

Citește și: Balint crede că Duckadam a fost influențat de cei de la club să nu vină la festivitatea pregătită de CSA: "E păcat, poate sărbătorim ultima dată!"

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (33)
819602521427859
Stancu Florin  •  30 Aprilie 2016, 09:03

Un proverb romanesc suna asa : ce are ..., cu prefectura! Din pacate Dukadam a ales sa "stea" in ...si sa vina la prefectura. Asta este diferenta, pacat, mare pacat Helmute!

7mai1986
7mai1986  •  30 Aprilie 2016, 08:57
Postat de steaua1986forever pe 30 Aprilie 2016, 00:50

Vad ca iar comenteaza aici unul cu 1986...din nou o sa fiu confundat cu el. Mare pacat, omul e postac, are zeci de conturi, pe altele injura birjareste........repet ce am mai zis si cu alte ocazii: sa se respecte regulile acestui site, domnii administratori, banati pe cei cu conturi multiple. EVIDENTE CONTURI MULTIPLE.

Vezi ca esti in eroare grava.Eu nu sunt postac, cel despre care zici tu,este valah7mai1986.Stiu pt ca si eu am fost confundat de multe ori cu el.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  30 Aprilie 2016, 08:47

Duckadam trebuie sa mearga! A facut parte din acea minunata echipa si chiar a avut un rol primordial in castigarea CCE. *** care a incercat sa profite de acest mare club, poate *** lui Duckadam. :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează