FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Dezvăluiri ale celui mai nou transfer al Petrolului » "Am mîncat gogoşi cu caracatiţă şi carne de rechin!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iulie 2015 11:21

Ploieştenii l-au transferat pe Petrişor Voinea care a semnat primul său contract de fotbalist profesionist cu o echipă din România! Acesta a parafat actele pentru următoarele 3 sezoane, după ce şi-a terminat experienţa din Hong Konk şi Vietnam.

8.200 de kilometri. Atît e distanţa dintre România şi Hong-Kong, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din lume.  Petrişor Voinea, 25 de ani, n-a jucat niciodată la vreo echipă de juniori sau seniori din România, însă a făcut-o în Italia, în ligile de amatori, după care a încercat experienţa asiatică şi, după o perioadă petrecută în Vietnam, a ajuns în Hong-Kong. GSP.RO vă prezintă detalii din experienţa acestuia în Asia.

1. NU E CA ÎN ROMÂNIA

"Preşedinţii şi patronii de club sînt persoane foarte bogate, dar foarte retrase şi cu foarte mult bun-simţ. Nu se bagă deloc peste antrenor. Preşedintele echipei mele este prezent la fiecare meci şi, indiferent de rezultat, vine în vestiar şi ne felicită. Dacă pierdem o partidă, ne încurajează de fiecare dată şi ne transmite că sîntem cei mai buni"

2. MÎNCARE CU MULTE SOSURI

"Mîncarea nu a fost o problemă pentru mine, deoarece o parte din specialităţile lor le mîncasem şi în Vietnam. Asiatică, în general. Au foarte multe specialităţi, iar chiar dacă nu ştiu să le pronunţ, le arăt pur și simplu. În fiecare meniu de la restaurante există poze la toate preparatele. Oricum, ele se caracterizează prin foarte multe sosuri. Am mîncat gogoşi cu caracatiţă și carne de rechin"

3. FACI PUŞCĂRIE PENTRU ABATERI

"Cea mai ciudată regulă întîlnită în Hong Kong mi-a fost povestită de un coleg care locuieşte de 15 ani acolo. La a doua abatere de încălcare a legii rişti să faci de la o lună pînă la 3 ani de puşcărie, în funcţie de gravitatea faptei comise! De exemplu, dacă treci de două ori pe culoarea roşie a semaforului, fie că eşti şofer sau pieton, rişti să ajungi la puşcărie!"

4. TRAFIC INFERNAL

"Nici nu am vrut să primesc maşină de la club pentru că aici se conduce pe stînga, iar maşinile sînt cu volanul pe dreapta. Țin la sănătatea mea. În plus este foarte uşor să te deplasezi cu metroul şi cu autobuzul, chiar dacă sînt foarte, foarte mulţi oameni. Oricum sincer să fiu, este cel mai liniştit oraş în care am trăit pînă acum! Dar traficul e îngrozitor în Hong Kong. Și pe străzi, la metrou, oriunde. "

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Iulie 2015, 12:02

cine stie ce bunaciune de jucator mai este si acesta...

benaflek
benaflek  •  10 Iulie 2015, 12:00

la nababii astia la care ai ajuns o sa mananci margarina pe paine cand apuci

lukasoil17
lukasoil17  •  10 Iulie 2015, 11:48

pai nene'...daca era asa bine in Asia ce cauti la Romanika'?!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează