FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - POLI IAȘI 2-1

Dezvăluiri de senzație ale unui antrenor din Liga 1: "Vreau să-i fac un denunț lui Prunea! N-am dormit toată noaptea, am zis că înnebunesc"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 21:18

Ionuț Popa a glumit la finalul meciului câștigat de ACS Poli Timișoara în fața lui Poli Iași, scor 2-1, și a povestit un episod cu Florin Prunea, care a avut loc înaintea partidei.

Tehnicianul timișorenilor a adăugat că speră ca formația pe care o antrenează să prindă locul de baraj.

"Sunt foarte nervos. Vreau să-i fac un denunț lui Prunea. Președintele de la Iași a venit cu Onofraș și ne-a provocat pe mine și pe Neaga la tenis cu piciorul și ne-au bătut, 2-0. N-am putut să dorm toată noaptea, am crezut că înnebunesc. Acum mi-am luat revanșa prin fotbal.

Iași e o echipă cu jucători buni, rapizi. E o echipă închegată, bine antrenată. Poate că nu meritau să piardă după cum au jucat. Dar eu sunt mulțumit cât de cât de jocul echipei mele.

Șansa noastră ar fi să prindem un loc de baraj. Noi am avut o situație cum n-a mai avut nicio echipă din Liga 1 în istorie, să începi cu minus 14 puncte", a spus Ionuț Popa la finalul meciului, pentru TV Dolce Sport.

ACS Poli Timișoara ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii 1, la trei puncte în fața lui ASA Târgu Mureș și la șase puncte în spatele celor de la Pandurii. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  21 Februarie 2017, 09:21

Cel care a pus acest titlu,e departe de normalitate.Chiar nu aveti pic de seriozitate,ca de decenta nici nu ati auzit.Este o bataie de joc,fata de cei interesati de sport,nu de mahalageala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează