FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri despre plecarea lui Anton de la Dinamo: "Nimeni nu vrea să spună asta"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2016 10:56

Săptămâna trecută, Dinamo s-a despărțit de căpitanul Paul Anton, care a fost împrumutat la Getafe, echipă din liga a doua din Spania.

Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo, a vorbit despre plecarea lui Anton și a dezvăluit ce clauză avea jucătorul.

"Să vă spun ce nimeni nu vrea să zică legat de transferul lui Anton. El a venit gratis la Dinamo și avea o clauză în contract prin care putea să plece imediat dacă avea o ofertă avantajoasă din străinătate.

El a jucat foarte bine la Dinamo și i s-a permis să plece", a spus Anghelache la DigiSport.

Pentru împrumutul lui Anton, 25 de ani, Dinamo a primit 200.000 de euro, iar dacă mijlocașul va fi cumpărat, spaniolii vor mai plăti 700.000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 August 2016, 20:00
Postat de Emanuel Alexandru pe 02 August 2016, 12:45

Ba frate las-o.. cu Serban ala.. ala e jcuator de Rugby cel mult ...Cotonogar de profesie...in meciurile improtante ia mereu rosu.. oricum fara galben nu scapa in 95% din meciuri...

l-ai vazut in 5 meciuri sezonul trecut si cu ochiul tau de specialist ai dat verditul final. ma lasi ? asa era si Rotariu acum 2-3 sezoane, juca rar si prost si sunt sigur ca acum ai alta parere despre el. da jucatorilor tineri o sansa si ai abdare cu ei daca vrei sa faci ceva in fotbal ! ca mercenari care te lasa la greu la primul mercato gasesti pe toate drumurile !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 August 2016, 19:57
Postat de fcsb.86 pe 02 August 2016, 12:23

De obicei 90% din imprumuturi nu duc si la un transfer definitiv. Acum eu sincer sper sa ramana acolo, sa demonstreze, pentru ca nu este un jucator deloc rau. Cat despre Dinamo, cu obiective marete nu ii poti da drumul unui jucator pe o asemenea suma "imprumit" cu o optiune de "daca" si "poate" il transfera aia definitiv, intr-o liga net inferioara celei de unde a plecat. Pacat!

liga a 2-a spaniola net inferioara ligii mamaliga ??? fii serios !

calinescu_
calinescu_  •  02 August 2016, 17:11

PAUL ANTON A FOST O IMENSA DEZAMAGIRE .....!!!! PENTRU EL STRAMBU A PIERDUT CAMPIONATUL TRECUT ...!!! DACA VOINOVICI RAMANEA LA DINAMO SI ERA CAPITAN , NOI CASTIGAM CAMPIONATUL ....!!!VOINOVICI A FOST DAT AFARA CA SA-I FACA LOC LUI ANTON...!!! ASA A PATIT VALI LAZAR CU KORTZOG ....!!!! DIN PACATE SI FALCOSU FACE SI EL TRANFERURI CU MIHNEA ....!!!! CEILALTI DIN STAFF SUNT FARA PERSONALTATE ....!!!! DOAR LUPU VORBESTE LA "OBIECT" DUPA CE PRIMESTE CEVA DE BAUT ...!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close