FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri după 10 ani » Cum a fost demis Zenga de la Dinamo și care crede antrenorul că a fost motivul

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iulie 2017 21:55

Walter Zenga nu-și aduce aminte cu plăcere de perioada de la Dinamo. A rezistat acolo doar 3 luni, când i-a luat locul lui Mircea Rednic.

Italianul a explicat cum a fost dat afară de Dinamo. În prezent, Zenga este liber de contract din octombrie 2016, când a fost dat afară de Wolverhampton. 

"Am stat doar trei luni la Dinamo. Am pierdut meciul cu Steaua, iar Victor Becali, agentul meu, m-a sunat și mi-a spus că trebuie să mergem la restaurantul lui Turcu, pentru că vor să mă dea afară.

Erau acolo Badea, Borcea și Săvulescu, cu toții erau la masă. Era deja la televizor știrea că sunt demis. Am stat două ore, atât am vorbit cu ei.

Le-am zis că am terminat, totul e gata. Nu am fost primit foarte bine, pentru că aveam eticheta de stelist. Am făcut ceva nou la Dinamo, dar nu a mers", a spus Zenga la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1037920312894118
Popescu Viorel  •  09 Iulie 2017, 09:48

Desigur,Dinamo la indexul nenorocirilor din fotbalul romanesc!Ma intreb,de ce nu veniti sa infierati si perioada,sa zicem,de glorie ca antrenor la fcsb a marelui Ilie Stan,ridicat in slavi de presa aservita ciobanului si in special GSP,care nu il mai scotea din "Iliesta"in sus,"Iliesta"in jos!!!Acum nici nu mai stiti daca traieste!

fcsb.86
fcsb.86  •  09 Iulie 2017, 08:10
Postat de poli_4_ever pe 09 Iulie 2017, 00:00

Acum zice ca a fost dat afara de la Dinamo pentru ca era perceput ca un stelist. Atunci de la Steaua de ce a fost dat afara? Astia incearca sa-l prezinte ca pe un mare antrenor, desi el e bata. A fost un mare portar, jos palaria, dar ca antrenor e incompetent. Mai nou, pseudo-jurnalistii de la gsp ne spun ca macaronarul asta ar fi trebuit sa fie selectioner. Nu ca Daum ar fi grozav, dar Zenga e la nivelul unui antrenor din Liga a doua de la noi. Singurul motiv pentru care e sustinut de gsp e prietenia lui cu Ioanitoaia si faptul ca e ginerele lui lui Mircea Sandu (si Nasu fiind prieten bun cu nea Ovi).

La Steaua a facut o treaba destul de buna sincer, venea dupa Olaroiu, ceea ce era greu pentru orice antrenor si sincer a aranjat echipa defensiv destul de bine, chiar mai bine de cat in era Olaroiu, ce e drept nu a schimbat foarte multe, dar rezultate frumoase a avut. Dupa a venit Protasov, pe care toata lumea il ridica la nivelul lui Mou, dar a gasit o echipa bune din toate punctele de vedere, omogena, statea bine defensiv si ofensiv. Oricum Zenga a facut o treaba buna in Romania, la National si Steaua. Poate daca era lasat, facea o treaba buna si la Dinamo.

2037272916500093
Baiat Bun  •  09 Iulie 2017, 07:36

alt mare jucator care se chinuie sa devina antrenor ..gen andone rednic reghe etc

Vezi toate comentariile (10)
Comentează