FOTBAL  »  Superliga  »  PREMIERE

Dezvăluiri incendiare ale unui preşedinte de club din Liga 1: "Caz clar de corupție, au luat cîte 2500 de euro în pungi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2015 20:36

Preşedintele celor de la Gaz Metan, Ioan Horoba, a dezvăluit că a fost anunţat de faptul că jucătorii şi antrenorii de la FC Braşov de la finalul meciul direct cu echipa lui, terminat la egalitate, 0-0.

"La finalul meciului cu noi s-au împărţit bani tuturor jucătorilor de la FC Braşov. Au participat şi antrenorii la această împărţire.

Au luat  cîte 2500 de euro de om. E un caz clar de corupţie în fotbal. Dacă eu mint, mă duc eu în locul lor.

Dar dacă e ca mine, să de ducă ei unde le e locul. Ancheta celor de la FRF e în curs de desfăşurare. Ceea ce a făcut Becali e altceva, aia a fost premiere, nu mită. Nu vorbeam dacă nu erau certitudini. Primeau bani în pungi, au luat cîte 2500 de euro în lei", a zis Ioan Horoba la Digi.

Concordia Chiajna era echipa care avea interes ca Mediașul să nu învingă Brașovul, fiind în luptă directă pentru evitarea retrogradării. "Stegarii" mai păstrau doar șanse minime de salvare.

Ce zice Ioan Neculaie:

"Banii erau promişi de cîteva săptămîni. Şi au venit de la un om de afaceri din Braşov. Nu e nimic ilegal. Oricum nu s-a împărţit nimic, banii au venit prin cont, nu pe teren. Dacă Horoba ştie atîtea să şi dovedează. O să sesizăm DNA-ul", a spus finanțatorul brașovean pentru sursa citată.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (135)
444001919101397
Florean Andrei  •  31 Mai 2015, 16:28

Oare de ce au primit euroii, că doar au retrogradat ? Nu cumva banii vin de la Chiajna ?

ortega
ortega  •  31 Mai 2015, 13:27

Horobo , tu de mult trebuia să fii lângă mentorul tău ... Ştii tu ... Mistreţul bătrân ...

de.talie.mondiala
de.talie.mondiala  •  31 Mai 2015, 08:43

petrolul se desfiinteaza acolo va juca voluntari sau viitorul

Vezi toate comentariile (135)
Comentează