FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dezvăluiri incredibile ale lui Dan Petrescu! Cum a fost la un pas de a pleca de la CFR la echipa națională: "Atunci m-am gândit dacă am făcut bine sau nu"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2018 17:35

Dan Petrescu a recunoscut că a refuzat să plece de la CFR Cluj la echipa națională după ce Christoph Daum a fost demis. "Bursucul" a explicat ce a stat în spatele acestei decizii. 

"Eu alesesem acei jucători, am început o muncă şi o lăsam neterminată. Conducătorii și jucătorii m-au făcut să cred că e bine să rămân cu toate că eu îmi doream şi încă îmi doresc foarte mult să antrenez echipa naţională.

Acum nu pot să spun că îmi pare rău că nu m-am dus pentru că titlul este la noi, dar au fost două etape după şi nu am câştigat şi deja începuse să vorbească lumea pe aici să îmi dau demisia... bine, erau şi puşi câţiva care au ţipat, multe voci care spuneau că nu ştiu ce.

Atunci m-am gândit dacă am făcut bine că am refuzat naţionala ca să fiu înjurat şi certat pe la Cluj, mai ales că, într- un campionat întreg, echipa a stat numai pe locul 1 sau pe locul 2. Mai ales astăzi mă gândeam: mă, dacă ajungeam eu pe 3, mai aveam vreo şansă pe aici?

Şi asta îmi dă de gândit şi pentru viitorul meu, pentru că mă gândesc la mine în primul rând. Dacă oamenii au aşa mari pretenţii, atunci poate vine un antrenor mai meseriaş şi face rezultate", a spus Dan Petrescu la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează