FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV „Patroni-balauri” » Croitoru a lucrat cu Sechelariu, Becali, Porumboiu și Ștefan: „Prime cât un salariu! Te chema în birou și-ți dădea banii cash”

Articol de - Publicat miercuri, 10 mai 2023 21:00 / Actualizat miercuri, 10 mai 2023 21:18

Marius Croitoru (42 de ani) s-a născut la Giurgiu acolo unde a și început fotbalul, dar debutul la profesioniști l-a bifat la FCM Bacău. A lucrat cu patroni precum Sechelariu, Becali, Porumboiu și Ștefan, iar după 317 meciuri și 21 goluri în Liga 1 a luat-o pe drumul antrenoratului.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Marius, mulțumesc că ai venit tocmai de la Bacău pentru emisiune.
- Drumurile sportive m-au dus acolo. La Bacău mi-am cunoscut soția și acolo ne-am căsătorit.

- Tu ai început fotbalul la Giurgiu, nu?
- La Olimpia. Pe vremea aia mai era și Dunărea. De la Giurgiu am ajuns la Turistul Pantelimon, în Liga 3, o echipă nou-înființată. Am jucat doar șase, șapte luni acolo. Mă știa domnul Marcel Ploaie, el fiind cel ce m-a recomandat lui Mircea Petescu, care m-a dus în Belgia. Era un contract de doar șase luni. De la Turistul Pantelimon am ajuns la Bacău și acolo voi rămâne toată viața.

„Șapte mii de dolari prima la un meci!”

„Patroni-balauri” » Croitoru a lucrat cu Sechelariu, Becali, Porumboiu și Ștefan: „Prime cât un salariu! Te chema în birou și-ți dădea banii cash”
Gigi Becali și Dumitru Sechelariu

- Ai lucrat cu Sechelariu, Becali, Porumboiu, Ștefan...
- Patroni-balauri  pentru vremurile alea. Erau oameni importanți și d-asta și fotbalul era altfel decât este în ziua de azi. Am ajuns la Bacău la începutul anilor 2000, când știam orașul doar de la televizor. Era ceva senzațional când am sosit acolo. Se ajungea foarte greu să joci în Liga 1, iar pentru mine a fost ceva fantastic să ajung acolo, plecat de la Giurgiu. Nu mi-a fost ușor, dar eram alături de fratele meu la Bacău și a fost mai ușoară acomodarea.

- Cu un Sechelariu extrem de dedicat fotbalului.
- Am avut o relație incredibil de bună. De fapt, era genul de om care iubea fotbaliștii și făcea orice pentru ei.

- Toate poveștile din jurul lui sunt adevărate?
- Venea cu punga de bani în cabină, pentru că atunci când promitea ceva se ținea de cuvânt. Așa erau vremurile, atunci contractele nu erau consistente. Salariile cele mai mici din Liga 1 dacă am calcula în ziua de azi.

- Dar primele erau foarte mari.
- Da, dar luptai ca să iei primele. Erau și prime cât un salariu pe un an de zile. Erau și de cinci, șapte mii de dolari primele! În funcție de importanța meciurilor. Te chema la birouri și-ți dădea banii cash, nu existau carduri.

Citește și:

Andrei Cristea, dezvăluiri despre fostul său patron: „Venea cu punga de bani în vestiar și ne amenința cu pistolul”
PRIETENII LUI OVIDIU
Andrei Cristea, dezvăluiri despre fostul său patron: „Venea cu punga de bani în vestiar și ne amenința cu pistolul”
Mircea Lucescu rupe tăcerea despre fenomenul Craiova Maxima: „I-am mai auzit pe unii că au venit dopați!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Mircea Lucescu rupe tăcerea despre fenomenul Craiova Maxima: „I-am mai auzit pe unii că au venit dopați!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează