FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-STEAUA 3-1

Dezvăluiri-șoc din vestiarul Stelei după umilința din derby: "Ne omoară! Ajungem să uităm că suntem fotbaliști!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 00:00

Steaua a fost executată de Dinamo în Derby şi, în ciuda faptului că e în continuare pe primul loc în Liga 1, jocul prestat şi mai ales randamentul arătat de jucători sunt departe de investiţiile făcute de Becali.

Gazeta a mai scris în ultimele săptămâni despre nemulţumirile steliștilor, mai ales ale celor veniţi în vară. Astăzi, ziarul continuă aceste dezvăluiri din vestiar!

Fotbalişti importanţi, unii dintre ei au fost titulari miercuri seară, s-au plâns celor apropiaţi că trec printr-un adevărat calvar sub comanda lui Reghecampf: "Fără nicio exagerare, dar între meciuri uităm efectiv că suntem jucători".

Despre ce este vorba, care este marea pierdere a Stelei și alte detalii din culisele clubului roș-albastru puteți afla din ediția tipărită de azi și din cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
gicab
gicab  •  02 Decembrie 2016, 11:33
Postat de daweroirl pe 02 Decembrie 2016, 10:58

Eu am mai văzut ,bun , si ce voiai mai mult decât penalti ? Ati primit ce meritati , nu vad rostul discutiei...in Anglia sunt faze din alea de careu tot timpul si nu se da nimic !

Ce treaba avem noi cu Anglia???!!!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  02 Decembrie 2016, 11:14

Acei jucatori credeau ca vor primi banii pe care ii primesc doar asa ca au semnat un contract? Mai trebuie sa si muncesti pentru ei. Daca nu le place sa nu se mai inghesuie la poarta ciobanului. Sa stea la echipe ce platesc mai putin. Asa este peste tot. Nu numai in fotbal.

gicab
gicab  •  02 Decembrie 2016, 11:08

Nu trebuie sa recunoști dar la Steaua nu e o echipa ci sunt niște găști și astea formate nu doar din fotbaliști oricum ... as scrie prea mult ca să-mi exprim ideile cu ce sa întâmpla acolo

Vezi toate comentariile (56)
Comentează