FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Dezvăluiri tulburătoare ale lui Gică Hagi! Ce spune despre relația cu Gigi Becali: "E cel mai urât lucru"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 11:46

Desemnat antrenorul anului 2017 în ancheta Gazetei Sporturilor, Gică Hagi a acordat un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor și a vorbit despre relația pe care o are cu Gigi Becali.

Antrenorul celor de la Viitorul este în continuare supărat pe finanțatorul FCSB, după ce echipa roș-albastră a făcut plângere la TAS la finalul sezonului trecut pentru a câștiga campionatul.

"Eu nu duc războaie. Mai zice cineva ceva despre mine, mai zic și eu. După o vreme trec peste, ne împăcăm. Dar cu el de atunci, de când cu TAS, n-am mai vorbit. Pentru că cineva trebuie să tacă, în condițiile astea. Și am considerat că trebuie să tac eu. E lucrul cel mai urât care s-a întâmplat", a spus Gică Hagi pentru Gazeta Sporturilor.

Întregul superinterviu, în care Gică Hagi dezvăluie cum a reușit să câștige campionatul cu Viitorul și modelul după care se ghidează și anunță că echipa a început să producă bani, poate fi citit AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
haideusicfr
haideusicfr  •  20 Decembrie 2017, 19:13
Postat de Viorel Stelistul pe 20 Decembrie 2017, 16:20

Daca cineva trebuie sa fie suparat in relatia nas-fin, acela ar trebui sa fie Becali. Il tine in viata pe Hagi cumparand o multime de fotbalisti care nu confirma si platind sume imense, il salveaza de la retrogradare (2-5 in Ghencea) si Hagi ce face?? La prima ocazie baga in traista un titlu nemeritat, oferit de o cooperativa rusinoasa din care au facut parte astra, craiolguta si cativa arbitrii (R Petrescu, Gaman, etc). Asa ca Hagi ar fi cel care ar trebui sa-si ceara scuze, pentru ca ambitia lui de a arata ca este mare antrenor l-a facut sa intre intr-o ortacie mizerabila, o cooperatie de tip Jan Padureanu, prin care a obtinut un titlu nemeritat.

Spalare de bani. Florinel ala a costat 3 milioane de euro? Crede cineva ? Atata a fost pe chitanta. Conteaza la impozit.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Decembrie 2017, 18:28

...minciuni...oamenii fac omenii ...vand si cumpara ...fara sa vorbeasca ...

144641535959663
Iordache Marculetz  •  20 Decembrie 2017, 18:12

Reatia FCSB-Viitorul este plina de vrajeli.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează