FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluiri ULUITOARE ale lui Victor Pițurcă: "La Zurich, Reghe abia s-a trezit ca să meargă la meci" » Acuze incredibile: "Antrenorul și managerul beau înainte de fiecare meci"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 19:07

Aflat în conflict cu Laurențiu Reghecampf, Pițurcă a oferit detalii despre episodul de la Zurich, în care MM Stoica și antrenorul Stelei sunt bănuiți că s-ar fi îmbătat înaintea meciului din grupe cu FC Zurich. 

"Au băut toți, s-au îmbătat atât de rău încât unul nu s-a mai putut scula, iar «nea antrenorul» abia s-a trezit să meargă la meci.

Eu n-am aflat de acest scandal de la Păunescu, ci doi jucători mi l-au confirmat.

La ei e o obișnuință. Înainte de meci, după ce termină masa, antrenorul și cel care se numește manager au o sticlă de vodcă și, din superstiție, beau acea sticlă ca să le meargă bine.

Antrenorul n-a mai băut apă multă în ultima perioadă, că nu-l mai «ardea», probabil", a spus Pițurcă, la TV Dolce Sport.

Pițurcă a vorbit și despre situația actuală de la Steaua și crede că Gigi Becali îl va demite pe Reghecampf în scurt timp.

"Eu știu ce-i poate pielea lui nea Gigi. El se gândește să negocieze cu Reghecampf ca să micșoreze din suma clauzei (n.r. de un milion de euro). 

Pe Becali îl interesează să ia campionatul, să intre în grupele Ligii ca să ia bani, nu îi convine situația de acum. 

Gigi Becali face echipa la Steaua, face și schimbările. Becali i-a spus de la început lui Reghecampf că el va dicta totul în echipă. Orice antrenor ar aduce, Becali va proceda la fel.  Reghecampf l-a băgat pe Pintilii cu Craiova pentru că i-a cerut acceptul, altfel nici nu se punea problema să o facă. Becali făcea schimbările și din închisoare!

Reghe l-a lucrat pe Gâlcă, l-a lucrat și pe Rădoi ca să vină el antrenor, dar degeaba a venit.

Chema jucătorii pe la grătare cu nevastă-sa, cu vorbe pe la spate. S-a ținut de capul lui Gigi până l-a pus pe el antrenor", a mai spus Pițurcă pentru sursa citată.

Citește și: HAOS LA STEAUA: Reghe și MM, beție de pomină în ziua unui meci crucial? Gigi Becali: "Știu despre ce e vorba. A fost ceva rușinos!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  03 Martie 2017, 09:46

Urat, Pitzi... Incepi sa semeni cu Procuroru`...

submarina
submarina  •  03 Martie 2017, 08:47

Cum sa le explici la astea ca pentru doi barbati sanatosi o sticla de vodca e putzin, doua e mult iar trei e tot ce trebuie:)

1422898941351462
Dan Antoniu  •  03 Martie 2017, 05:11

prin atacurile la persoana va descalificati amandoi. poate va i-a gigi si mergeti toti trei de manuta la o manastire si faceti juramant de tacere ! IMPOSIBIL !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează