FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

Dialog în direct la TV între Mihai Stoica și Adi Mutu » Capitolul la care cei doi au căzut de acord după derby

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 20:36

Adrian Mutu, managerul lui Dinamo, și Mihai Stoica, directorul sportiv al lui FCSB, au avut un dialog în direct la după derby-ul câștigat de roș-albaștri, scor 2-1.

Cei doi au criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs la TV Digi Sport.

Adi Mutu: "Istvan a arbitrat bine, însă a avut acea greșeală unde trebuia să dea penalty la Patrick Petre. Nu meritam să pierdem. MM a pus presiune înaintea meciului și văd că a funcționat".

Mihai Stoica: "Eu n-am făcut altceva decât niște constatări. Cred că n-a fost foarte fericită delegarea lui Istvan Kovacs, ținând cont că la ultimul meci de campionat în care ne-a arbitrat s-a întâmplat o nenorocire, Mureșan l-a lovit cu sălbăticie pe Rusescu".

Adi Mutu: "Cred că greșeala celor care au delegat arbitrii la meciul nostru e că au trimis tușieri foarte tineri. Per ansamblu, Kovacs a arbitrat ok".

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  04 Aprilie 2017, 09:25

Bla-bla-bla. Orice joc sportiv de cand e lumea si pana astazi este coordonat de o persoana desemnata, numita arbitru. Cand nu va mai exista arbitru, nu vor mai fi reguli. Haosul si anarhia vor fi dominante. Nu va doriti sa ajungem acolo!

martinpen
martinpen  •  03 Aprilie 2017, 23:59

MM era in puscarie cand a fost fault la Rusescu...

bazileon
bazileon  •  03 Aprilie 2017, 22:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează