FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dialog incredibil între un oficial al Stelei și Talpan: "A venit să facem poze și mi-a spus asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 20:18

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, susține că anul trecut a avut un dialog uluitor cu Florin Talpan, juristul MApN.

" Steaua a fost cunoscută în lume și înainte de câștigarea Cupei Campionilor. Nu trebuie să uităm că din 2003 până astăzi, Steaua s-a calificat 11 ani consecutiv în Europa League și în Champions League.

Tradiția chiar am dus-o mai departe. Nu ştiu ce spun actele. Îi ascult și pe domnul Becali, și pe domnul Talpan. Cu domnul Talpan m-am întâlnit la un eveniment, voia să facă poze cu mine și mi-a spus «Dacă aveați (n.r. Steaua lui Becali) avocați buni, câștigați de mult procesul ăsta».

Cine a iubit Steaua va rămâne lângă echipă! Dacă vom câștiga campionatul, lumea o să rămână lângă această echipă", a declarat Duckadam pentru Gazeta Sporturilor.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (58)
ando89
ando89  •  29 Ianuarie 2017, 20:57

50 de mii de oameni blochează Magheru! Sper să nu le dea cineva ideea să bată pas de defilare, că se dărâmă toate coșmeliile:))

936901769693416
Predan Mihai  •  30 Ianuarie 2017, 16:05

Va spun ptr. a ,,n,,spea oara,nu exista in tara noastra o meserie....,,presedinte de imagine,, color sau ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vladutz13
vladutz13  •  30 Ianuarie 2017, 08:29

Asta este un mare adevar!!! Avocatii lui Becali au fost intotdeauna foarte slabi. Pai si-a luat 4 condamnari una dupa alta in dosare foarte discutabile, cu probe putine.... Asta pentru ca isi alege avocatii la fel ca angajatii, pe simpatii, pe pile, ca sunt machidoni sau mai stiu eu ce.... DIn punctul asta de vedere poarta si el o uriasa parte din vina pentru situatie.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează
Close