FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB, SÂMBĂTĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Dică a anunțat ce se va întâmpla cu Planici la meciul cu Viitorul » Declarațiile jucătorului după primele săptămâni la FCSB

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 13:27

Transferat de FCSB de la Vojvodina în urmă cu aproximativ două săptămâni, fundașul central Bogdan Planici ar putea debuta oficial pentru roș-albaștri în partida cu Viitorul.

Nicolae Dică a dezvăluit că sârbul de 25 de ani va face parte din lotul de 18 jucători pentru meciul de sâmbătă, însă urmează să decidă dacă îl va folosi titular sau îl va introduce în teren pe parcurs.

"Mâine (n.r. sâmbătă) e în lotul de 18 și veți vedea dacă va fi titular sau va intra pe parcurs", a spus tehnicianul roș-albaștrilor la conferința de presă.

Planici este de părere că se va adapta cu ușurință în lotul FCSB-ului, unde Marko Momcilovici îl ajută deja să comunice cu restul coechipierilor și cu staff-ul. 

"Sunt pregătit de joc. Mâine? Nu ştiu, e o întrebare pentru antrenor. E foarte bine aici, încă mă adaptez, dar nu cred că mai am nevoie de mult timp să o fac. Când am auzit că Steaua mă vrea, încă din prima zi am vrut să vin. Nu ştiu despre ce a fost vorba între cluburi, dar sunt foarte fericit că s-au înţeles.

Marko Momcilovici mă ajută cu tot ce am nevoie, pentru că vorbim aceeași limbă. Încerc să învăţ limba română, deja ştiu câteva cuvinte şi cred că în câteva luni o voi şti foarte bine", a spus fundașul la conferința de presă susținută înainte partidei cu Viitorul.

Bogdan Planici a debutat pentru echipa roș-albastră în amicalul câștigat cu gruparea din Liga a 2-a Academica Clinceni (4-0) pe 5 septembrie, acesta evoluând 45 de minute (detalii despre evoluția sa).

  • Meciul dintre Viitorul și FCSB se va juca sâmbătă la Ovidiu, de la ora 20:30 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează