FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică, decizie drastică luată după prima etapă! Ce se întâmplă cu jucătorii după 2-1 cu FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 16:06

FCSB se pregătește de debutul în noul sezon al cupelor europene și va juca marți, 25 iulie, cu Viktoria Plzen, în turul III al preliminariilor Champions League.

Nicolae Dică, antrenorul roș-albaștrilor, este foarte atent în pregătirea meciului și a luat o decizie drastică, potrivit TV Digi Sport.

Tehnicianul a stabilit ca jucătorii săi să facă un antrenament în fiecare zi, până la meciul de marți. Astfel, steliștii nu au primit nicio zi liberă după victoria cu FC Voluntari, 2-1.

Echipa lui Dică va juca vineri contra celor de la ACS Poli Timișoara, de la ora 21:00, iar joi vor pleca spre Timișoara, urmând să revină în București după meci.

Citește și: Au fost achiziționate drepturile TV » Cine transmite meciul FCSB - Viktoria Plzen și de la ce oră se joacă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  18 Iulie 2017, 22:42

DICA SUMI ATI SUFLA AN CEAFA JUCATORII FECESEBISTI SANT ANVATATI RELAX PIANO SI CEO IESSI TU VREI ALTCEVA DECI 4 ETAPE CEL MULT

tanasevictor
tanasevictor  •  18 Iulie 2017, 19:20

Plzenul a facut jocuri de pregatire mult mai bune si chiar daca rezultatele sunt contradictorii e de presupus ca vor veni cu lectia invatata Sper ca FCSB sa alinieze o echipa super motivata,pregatita de contraatacuri taioase si cu jucatori care sa evite eliminarile

stelbz
stelbz  •  18 Iulie 2017, 18:00

Sa speram ca dupa meciul cu Voluntari s-a analizat bine contributia in teren a fiecarui jucator. La mijlocul terenului cuplul Pintilii-Popescu pare lipsit de pregatire fizica, de vigoare si de legare a jocului intre aparare si atac. Fara introducerea lui Teixeira echipa nu ar fi castigat partida; si nici cuplul de fundasi centrali nu prezinta siguranta.... Daca nu se corecteaza nimic, vom vedea si la Timisoara cum cele doua cupluri centrale nu acopera spatiile din fata portii si nu mai vorbim impotriva celor de la cu Viktoria Plzen care or fi vizionat si ei partida cu Voluntari.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează