FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică îi cere prime lui Becali: "Nu vreau să dau lecții" + Ce spune despre planul patronului de la FCSB pentru meciul cu CFR

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2018 20:09

Nicolae Dică spune că jucătorii săi nu vor avea nicio primă pentru meciul din etapa a 2-a din play-off, cu CFR Cluj, însă consideră că o motivație în plus n-ar strica.

"Jucătorii nu vor avea nicio primă specială pentru meciul cu CFR, la Steaua sunt obiective: să intri în Champions League și Europa League. La noi sunt contracte foarte bune și s-a decis să nu se dea prime în campionat.

Eu mi-aș dori să se dea prime, dar să fie făcute altfel. Ar fi o motivație în plus pentru jucători. Nu vreau să dau vreo lecție cuiva. Asta e o idee a mea dacă voi merge în altă parte", a declarat Dică la TV Digi Sport.

Antrenorul lui FCSB a comentat și declarațiile lui Gigi Becali, care a spus astăzi că are un as în mânecă legat de meciul cu CFR Cluj, de duminică: "Nu știu ce zice domnul Becali legat de jucătorul de la CFR pe care l-ar contesta. Eu vreau să câștig pe teren. Aș fi nebun să spun că nu vreau să câștig acest meci". 

"Poate contestăm dreptul de joc al unui fotbalist de la CFR. Veți vedea după meci, dacă ne convine. Cei de la CFR Cluj nu știu la ce jucător fac referire" Gigi Becali

  • CFR Cluj - FCSB se va juca duminică, în etapa a 2-a din play-off, de la ora 20:45. Partida va fi în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT și VIDEO pe GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
1505476333079477
Xenopol Alexandru  •  16 Martie 2018, 14:51

dakesis • azi joaca Viitorul cu Craiova. poate scrieti doua randuri si despre asta, ***. Xenopol--- Nu aveti si voi vreun ziar local care sa va mentioneze echipa?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dakesis
dakesis  •  16 Martie 2018, 11:14

azi joaca Viitorul cu Craiova. poate scrieti doua randuri si despre asta, amma voastra de naparliti...

valiza.epo
valiza.epo  •  16 Martie 2018, 09:46

Iar il stoarce cineva de bani pe Becali, ca in cazul de la TAS cu Viitorul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează