FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică mai vrea jucători: "Au fost discuții cu Szukala" » Ce spune despre Rusescu și Florinel Coman

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 19:11

Nicolae Dică susține că-și dorește în continuare un fundaș central, deși FCSB tocmai l-a legitimat pe Artur Jeorge venit împrumut de la Braga.

Pe lângă faza defensivă, antrenorul roș-albaștrilor susține că n-ar refuza transferul lui Florinel Coman de la Viitorul.

"Florinel Coman a avut evoluții foarte bune la Viitorul și poate crește mai mult la Steaua. E un jucător foarte bun și e binevenit aici.

Rusescu mai are contract 2 ani cu cei din Turcia. Nu are rost să vorbim despre el acum.

Au fost discuții cu Szukala pentru revenirea aici, dar am adus un alt fundaș central între timp.

Ne dorim să mai aducem un fundaș central, vrem să-l luăm pe Planici pentru că discutăm de foarte multă vreme cu el", a declarat Nicolae Dică.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10201741094405690
Tudoroiu Mariana  •  18 August 2017, 20:11

Dica, adreseaza-te cu incredere la Viitorul si spune-le de ce mai ai nevoie ca se rezolva!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close