FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - BOTOȘANI 2-0

Dică nu a ascultat de Becali: "Voiam să-l văd de la început!" » Patronul anunță alte trei transferuri + Ce zice de meciul CFR-ului

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 august 2017 23:18

La finalul meciului câștigat de FCSB în fața lui FC Botoșani, scor 2-0, Gigi Becali a afirmat că și-ar fi dorit să-l vadă pe Dennis Man în echipa de start și a anunțat că va mai aduce 3 jucători. 

"Fotbalul e frumos când ai fotbaliști de valoare în teren! Și vom mai avea încă trei! Azi era un test, că jucam cu echipa de pe locul 3, o echipă care am văzut că joacă fotbal. Mingea a fost doar la noi, adversarul nu poate să ia mingea. Avem timp să-l vedem și pe Coman în teren, dar îmi pare rău că Man nu a intrat de la început", a spus Becali la TV Digi Sport.

Dennis Man a îceput din postura de rezervă și  a fost introdus în teren în locul lui Golofca, în minutul 40.

În ce privește prima înfrângere suferită de CFR Cluj, 3-4 în fața Timișoarei, Becali a afirmat că este îmbucurător să vadă asemenea slăbiciuni în fața unei echipe cu care va lupta pentru titlu.

"E îmbucurător că o echipă cu care ne vom bate la titlu poate să ia patru de la Timișoara", a adăugat patronul FCSB-ului. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (62)
915130541905898
Gabi Simon  •  28 August 2017, 14:00

Becali a si uitat ca a jucat cu Craiova si nu i-a batut plus sunt infata lor oltenii El tot o da cu CFR ca se vor bate cu ei la campionat Craiova acum joaca mai bine ca Steaua si au si oltenii echipa foarte buna,au sa vada eii

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  28 August 2017, 11:27
Postat de florar pe 28 August 2017, 01:13

Ziaristul scrie dupa ureche...Becali vrea sa spuna ca Steaua are 3 jucatori care sunt mai buni si astazi nu s- a inceput cu ei...Mann,fundasul central si Pintili...

Teixeira

florar
florar  •  28 August 2017, 11:23
Postat de blatistu49 pe 28 August 2017, 07:26

foarte reusit a fost test ul Blat BOTOSAN ul pe bune putea marca 4>>5 goluri

...si la fel pe bune putea sa mai ia 5-6 Botosaniul...fara sa se calce mingea...

Vezi toate comentariile (62)
Comentează