FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică se dă la Armată! Secundul Stelei recunoaște: "Chiar e dificilă situaţia”

Secund în mandatul lui Gâlcă, Dică a fost păstrat în staff și de Rădoi
Secund în mandatul lui Gâlcă, Dică a fost păstrat în staff și de Rădoi

Articol de - Publicat luni, 31 august 2015 00:00

Secundul lui Rădoi spune că problemele cu sigla, suporterii şi baza din Ghencea afectează rezultatele.

Gigi Becali e inflexibil în a redeschide negocierile cu Clubul Sportiv în privinţa reîntoarcerii mărcii pierdute în instanţă în decembrie 2014, însă chiar cei de la echipă recunosc dechis că toate problemele ivite de aici au afectat parcursul Stelei. A spus-o răspicat și primul secund al lui Rădoi, Nicolae Dică.

"Chiar e dificilă situaţia. Eu le-am prins pe toate în acest an, cu suporterii, cu baza de antrenament, cu stadionul, cu plecarea din Ghencea... Oricum, lucrurile astea nu le ştim doar noi, sînt extrem de importante pentru echipă. Eram obişnuiţi să ne antrenăm în Ghencea, chiar dacă nu ne putem plînge de Mogoşoaia, unde sînt condiţii bune. Eu sper să rezolvăm problema cu Armata, nici nu ştiu, sincer, ce vrea Armata, care e scopul ei?! Ce doreşte de la noi, ce vrea de la această echipă? Asta nu ştiu, ceea ce ştiu e că noi, care sîntem la club, încercăm să facem să-i meargă bine Stelei", a spus Dică.

Fostul jucător al roş-albaştrilor din perioada 2004 - 2008, plus un retur în 2011, nu înţelege nici de ce există discuţia din jurul identităţii actuale a formaţiei: "Eu am jucat la Steaua, care avea acelaşi patron ca şi azi. Este aceeaşi echipă ca şi acum 10 ani. Eu sînt la Fotbal Club Steaua Bucureşti, deci nu sîntem altă echipă faţă de anul trecut, faţă de acum 5 ori 7 ani".

"E ciudată situaţia cu Mirel"

Dică a comentat şi modul în care trebuie să se descurce echipa cu Rădoi neavînd voie să dea indicaţii pe bancă. "Chiar e un lucru ciudat şi pentru noi, cei din staff, dar am încercat să gestionăm situaţia, să stăm aproape de jucători, să le dăm indicaţiile cele mai bune. E dificil, recunosc, fiindcă e o situaţie nouă, inedită, dar trebuie să ne descurcăm, să facem în aşa fel încît să transmitem jucătorilor exact ce e de transmis", a spus Dică.

Ministerul îşi face echipă în L4

Mircea Dușa, ministrul Apărării, a anunțat că CSA va înscrie o echipă de fotbal în Liga 4 începînd cu sezonul 2016/2017. "Am decis zilele trecute să punem capăt acestor discuții și să reînființăm secția de fotbal, o luăm de la zero cu copii.  Înființăm patru grupe cu 22 de copii la fiecare, 130 de copii care vor fi pregătiţi de foști steliști, antrenori, fotbaliști celebri", a spus Dușa la B1.

"Armata să vină să discutăm. Îi dau echipa în iarnă, fără nici o pretenție și fără datorii. Îmi iau doar 10 jucători și mă duc la Voluntari sau în altă parte. Apoi iau campionatul și le fac o aroganță"
Gigi Becali, patron Steaua

ALTE ȘTIRI DESPRE STEAUA:

Tahar, doar împrumut

Preşedintele Valeriu Argăseală a vorbit despre viitorul lui Aymen Tahar, intrat în dizgraţia lui Gigi Becali. "Este posibil să plece în măsura în care el îşi găseşte o echipă. Dacă se va întîmpla acest lucru, va fi împrumutat. Momentan nu o să facem achiziții şi vom gestiona această perioadă cu foarte mult calm, pentru a trece mai uşor peste ea".

"Meritau grupele"

Transferat în această vară în China, la Tianjin Teda, Cristi Tănase a vorbit la DolceSport despre fosta sa echipă: "Dacă aveau puţin noroc ajungeau în Champions sau în Europa League, pentru că nici Partizan şi nici Rosenborg nu au fost peste ei. Eu sper să ia titlul, pentru că asta le-a mai rămas, să se concentreze pe campionat şi să cîştige meciurile pentru a putea ajunge din nou în grupele Ligii".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
piet
piet  •  31 August 2015, 16:52

man poate face echipa foarte usor -infrastructura are ,antrenori calificati are ,cadru legal are =cum? ORI UN FOND DE INVESTITII ORI O SOCIETATE PE ACTIUNI .steaua are 2000000 de simpatizanti daca jumatate cumpara actiuni la 10 euro poate cistiga campionatul lejer in romanica lejer .fara rebuturi,hotii,ipochimene ,valize,***,cersetori,sccelerati,sperjuri,nebuni,manelisti etc...............

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

piet
piet  •  31 August 2015, 16:43

alexbarosanu
alexbarosanu  •  31 August 2015, 15:44

statu nu poate avea echipe departamentale in competitii sportive private! lpf si frf sunt asociatii private nu guvernamentale! legile internationale in vigoare interzice accesul in competitii echipelor bugetare! armata nu are cum sa fie proprietarul unei echipe in competitii private! asta a si fost motivul pentru care cluburile de stat din cluburi non profit ai fost vandute si administrate de firme private! generalii,care sunt mai multi decat cei care poate vor trebui sa poarte o arma in mana***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează