FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Din culise: 5 cauze ce-au dus la Faliment Club Dinamo » Miriuță căuta "informatori" la echipă!

Articol de GSP - Publicat luni, 26 februarie 2018 10:45

Dinamo a pierdut partida cu Astra Giurgiu, scor 0-2, și a ajuns pe locul 8 la finalul sezonului regulat, în afara play-off-ului. 

Vasile Miriuță va fi demis, cel mai probabil azi, urmând ca în locul său să fie adus Florin Bratu. GSP.RO a găsit 5 cauze care au dus la problemelele care sunt acum la formația alb-roșie. 

5 cauze ce-au dus la Faliment Club Dinamo

  • Jucători transferați pe "repede înainte", ultimul, Nedelcearu, fiind transferat în Rusia cu trei zile înaintea Derby-ului de România. Negoiță a încasat 2,4 milioane din vânzările lui Costache, Nedelcearu, Filip, Anton și Nascimento.
  • Transferuri fără noimă sau târzii. Au fost aduși Torje și Palici, dar cu puțin timp înainte de reluarea campionatului, și Monroy, care nu mai jucase din mai 2017! Toți trei nepregătiți fizic pentru duelurile tari cu Craiova, FCSB și Astra, decisive pentru play-off.
  • Jucătorii au fost mai interesați de ironiile pentru rivali. La evenimentele organizate de fani, mai mulți, printre care Brănescu, Nica și Katsikas, au apărut cu fulare ce purtau însemnele dublei Lazio - Dinamo din 2007. O gafă până la urmă, mai ales că roș-albii au pierdut acea dublă.
  • Miriuță concentrat pe disputele cu FCSB sau pe a căuta "informatorii" din cadrul echipei ce furnizează informații presei. Antrenorul a vorbit de "familie", de "unitate", dar acestea sunt doar vorbe, în realitate neexistând așa ceva, în prezent, la Dinamo!
  • Lipsa disciplinei. De la beția fără urmări concrete și fără pedepse de la Piatra Neamț, jucătorii păstrându-și gradele în echipă, și până la sfidările lui Nemec la adresa lui Miriuță.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
1745flo
1745flo  •  26 Februarie 2018, 21:09

Alt articol denigrator la adresa lui Dinamo! Bravo ziarului de împachetat mormoloci!

fangigi
fangigi  •  26 Februarie 2018, 17:12
Postat de bendyx066 pe 26 Februarie 2018, 11:45

Gazetari de un leu... Nici macar nu va semnati articolul de ***! De unde aveti informatiile? Surse... sau nu stiti ce sa mai scorniti ca sa denigrati Dinamo!!! Rușine!

Inventii marca gsp! Rusinea fcsb cu Lazio deja au ascuns-o sub pres!

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  26 Februarie 2018, 15:27

Dinamo, RETROGRADARE scrie pe tine iar sportul romanesc va rasufla usurat.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează