FOTBAL  »  Superliga  »  ASA

Din prima » Adrian Mutu va debuta oficial la ASA contra Pandurilor

Mutu şi mureşenii fac ultimele pregătiri pentru duelul decisiv de play-off // Foto: Alex Nicodim (Aksu)
Mutu şi mureşenii fac ultimele pregătiri pentru duelul decisiv de play-off // Foto: Alex Nicodim (Aksu)

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2016 00:00

Mutu va debuta contra Pandurilor, vinerea viitoare, partidă decisivă pentru mureșeni în tentativa de a-şi asigura play-off-ul.

Ardelenii părăsesc astăzi Antalya și vor merge la Tîrgu Mureş să pregătească prima etapă din 2016, cu Pandurii, un meci ce le poate asigura prezenţa în play-off, obiectivul pe termen scurt al lui Grigoraş.

Adrian Mutu a fost menajat în ultimul amical, 1-0 cu Uralsk, dar atacantul de 37 de ani îşi revine fizic pentru a fi pe teren contra formaţiei lui Edward Iordănescu, la care era să ajungă în decembrie, cînd a avut o întrevedere cu tehnicianul oltenilor.

Mutu urmează să-şi facă debutul oficial chiar în faţa suporterilor mureşeni, vinerea viitoare, surse autorizate susținînd că Adi va apărea în primul "11".

"Briliantul" a participat ieri la o miuţă în care a fost unul dintre protagonişti, alături de Voiculeţ. La joc, deşi nu mai sînt de mult timp în activitate, antrenorul Petre Grigoraş şi managerul Bogdan Mara au arătat că n-au uitat cu mingea, iar intrările au fost tari, fără menajamente.

2 victoriiși 2 remize și un eșec a bifat ASA în amicalele din Turcia: 1-0 cu Uralsk, 3-2 cu Sepahan, 1-1 cu Liberec, 0-0 cu Pogon și 0-1 cu FK Zira

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Februarie 2016, 10:02

Mutu o sa faca puscarie ...cat de curand ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează