FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER RATAT

Dinamo a negociat cu un semifinalist de EURO! Jucătorul a acceptat oferta, apoi s-a răzgândit

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 19:28

Ionel Dănciulescu a dezvăluit faptul că Dinamo a negociat înainte de EURO aducerea unui atacant al Țării Galilor, jucătorul a acceptat, însă parcursul excelent al galezilor l-a determinat să revină asupra deciziei.

"A fost o discuție cu un anumit atacant de la Țara Galilor, a cerut o sumă de bani, până la urmă am fost de acord. Lucrurile s-au complicat, a ajuns în semifinală, a mai cerut o sumă de bani, a spus că mai are și alte oferte.

Tot am așteptat, tot am așteptat și astăzi am primit răspunsul final și ne-a zis că merge în altă parte", a spus Dănciulescu la Digi Sport.

Numele atacantului cu care au negociat oficialii "câinilor" este Simon Church (27 de ani), de la MK Dons, din a doua ligă engleză. Church a fost rezervă pentru Țara Galilor și evoluat la EURO împotriva Rusiei și Portugaliei. Dinamoviștii i-au propus acestuia un salariu de 20.000 de euro pe lună.

 

500.000 €este cota lui Simon Church pe transfermarkt.com.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (43)
steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  19 Iulie 2016, 21:23
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

vezi ca esti pe langa ...aia care au ramas cu gura cascata dupa *** sunteti voi :)))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

609724402513657
Emanuel Alexandru  •  19 Iulie 2016, 21:14

Bai fratilor *** .. cu stirilea astea.. Pana acuma Dinamo a transferat si a negociat cu vre=o suta de miii de jucatori .. mesaje pe yahoo messanger , twitter , cereri de prietenie pe face book , se mai baga si fisu lui nea ALone impresar ca merge si mai transfera si ala ceva .. vai de viata noastra.... urmatorul transfer la Dinamo va fi un pokemon care se va spawna in mijlocul arenei din STefan cel mare... dar dupa ce il va prinde Danciu .. si va analiza si ala situatia de la club ( vorbim de pokemon ) va pleca si ala de la echipa .. se va duce la o echipa serioasa din B .. Dinamo nu a inregistrat nicun transfer ..despre ce naiba vorbim.. si aia care sustin ei ca i-a transferat pana acum.. 7 portari si 2 fundasi imaginari... vor pleca si aia de la echipa pana la inceputul campionatului ..datorita unor neintelegeri cu impresari , tantari , muste si panze de paianjen.. *** = penibil dus la apogeul extrem

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  20 Iulie 2016, 07:01

Credeam ca au negociat cu Bale...:)Baliverne bagate ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează