FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Cornel Dinu l-a sunat pe Mircea Lucescu: „Hai, mă, să salvăm Dinamo!”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 14:20

Cornel Dinu (71 de ani) a declarat că a vorbit cu Mircea Lucescu pentru a-l convinge să revină la Dinamo

Am vorbit și cu Lucescu. I-am spus «Hai, mă, să salvăm Dinamo!» Eu sunt bătrân, ce să conduc eu? I-am spus lui să vină, poate să fie și antrenor și ce vrea el, dar să vină la echipă, să o salvăm”, a declarat Dinu conform Pro X.

„Chestia cu George Copos e o glumă”

Dinu nu crede în varianta lansată ieri de Nicolae Badea, fostul finanțator al lui Dinamo, care a declarat că ar putea să revină la Dinamo într-o formulă cu George Copos, despre care a spus că este cel mai mare dinamovist.

Chestia cu Copos e o glumă a domnului Badea, așa spune dânsul, că George Copos este de fapt un mare dinamovist. Eu pot să fiu consilier la Dinamo, sunt bătrân, mă doare umărul, îmi mai păcăne inima, dar pot să consiliez pe probleme de fotbal", a mai afirmat Cornel Dinu

„De unul singur nu vreau să revin la Dinamo. M-am tot gândit de ieri, de la faimoasa conferinţă de la coafor, să-i propun lui George Copos să mi se alăture şi să venim împreună la Dinamo. După cum ştiţi, George e cel mai mare dinamovist în viaţă, chiar dacă nu o recunoaşte.

Cu o singură condiţie: eu să plătesc leul, iar George restul. Din ce ştiu eu, îi merg bine afacerile. Sunt convins că George, dacă aş reuşi să-l conving, l-ar readuce la Dinamo pe Mircea Lucescu. Milioanele lui Lucescu ar face mult bine clubului unde a crescut şi a ajuns la marea performanţă. Vedem ce va fi, poate reuşesc imposibilul”
Nicolae Badea

„Sună interesant ce spune Negoiță și trebuie văzut dacă este adevărat că datoriile sunt doar de 500.000 de euro. Eu am auzit că toate datoriile ajung undeva pe la 10 milioane de euro.

Dar chiar dă clubul pe un leu? Cum așa? Îți dai seama că multă lume e interesată! Și eu, și oricine. Vedem ce se întâmplă”
Mircea Lucescu

NEGOIȚĂ: „VÂND PACHETUL MAJORITAR CU UN LEU”

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Dinamoviștii să se teamă de Dusan Uhrin! Ce îi așteaptă în această iarnă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  01 Noiembrie 2019, 05:23

Păi...cam asta a fost Pongo, toată viața lui! Un "consilier"! I'a "consiliat" pe Dobrin, apoi pe Iliescu, pe Giovanni, Borcea& comp. De atâta "consiliere" a ajuns Dinamo în halul ăsta! Badea și-a găsit momentul perfect de a face glumițe răsuflate!

ovidiu.blatistu
ovidiu.blatistu  •  31 Octombrie 2019, 17:34
Postat de vlad.dracul pe 31 Octombrie 2019, 16:56

Ba vedeţi-vă de treabă şi lăsaţi Dinamo aşa cum e, că e foarte bine.

La faptul ca pe unde ii prinde pe acolo ii arde pe ilfoveni?

vlad.dracul
vlad.dracul  •  31 Octombrie 2019, 16:56

Ba vedeţi-vă de treabă şi lăsaţi Dinamo aşa cum e, că e foarte bine.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează