FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, criticată aspru de un fost jucător al "câinilor": "I-a ținut în spate până acum! Nu e în regulă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 21:31

Ianis Zicu a criticat jocul lui Dinamo din prima repriză și crede că formația lui Cosmin Contra depinde foarte mult de jocul lui Sergiu Hanca. Nu vede cu ochi buni nici evoluțiile lui Rivaldinho și Adam Nemec. 

" Dinamo nu are niciun jucător de viteză în afară de Hanca în acest moment. Nu-mi place Nistor în stânga, el trebuie să fie mereu față în față cu poarta.

Nu are însă multe soluții nici pe bancă. Bawab e foarte lent. Se tot așteaptă sclipirea de la Hanca și nu e normal. În ultimele meciuri i-a ținut în spate și nu e în regulă.

Aș vrea să văd mai multe și de la restul echipei. Cei doi atacanți au aceleași valențe și, din păcate, aceleași defecte. Azi nu prea le merge jocul", a zis Ianis Zicu la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mihnea74
mihnea74  •  23 Aprilie 2017, 20:39

Zicule tata daca ti-ai comenta evolutiile le Dinamo fara sa stii cine este fotbalistul cu cioc si pene....Rar mi-a fost dat sa vad atata indolenta la un fotbalist asa zis profesionist

chris_bu67
chris_bu67  •  23 Aprilie 2017, 16:05

gigiști proști și inculți,capete de rumeguș,orbi și neisprăviți

andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Aprilie 2017, 23:11

***,custeaua sunteti toi,bai prostule,ati avut in mana saa bateti craiova,cu noi oltenii au fost buni 50 de min,dar au ratat,noi am dat un gol,voi nu ati fost in stare cu un om in plus sa tineti de un 2-1 amarat,si ala a a fost intamplator,cu goluri intamplatoare pe mari greseli defensive,atat,doar ca ati dominat,de aia nu va ajuta DUmnezeu,pt asta,nu luati nici cupa ligii,o sa vedeti ,tineti minte,nada,nimic! asta fiindca singurul vostru obiectiv e sa incurcati steaua,nu sa castige echipa,pe nonamesteliano,nici nu mai zic,acelasi lucru l a declarat si el,logic invatat de prostul antrenor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează