FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - DINAMO 2-1

Dinamo, desființată de trei foști dinamoviști după 1-2 cu Poli Iași: "Acolo se vorbea de arbitraje și nu se pregătea meciul! A scăpat ieftin. Nu a jucat nimic"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 10:12

După un meci slab, Dinamo a pierdut duelul cu Poli Iași, 1-2, deși a condus cu 1-0 la pauză.

Dinu Gheorghe, fost conducător la Dinamo, a vorbit despre evoluția elevilor lui Contra și a criticat modul în care jucătorii și staff-ul au pregăti meciul cu ieșenii.

"Dinamo nu a jucat nimic, nimic. Nu a avut nicio ocazie în repriza a a doua. Aveam mai multe pretenții, având în vedere lotul, mult mai valoros decât cel al ieșenilor. Dinamo a scăpat ieftin.

Ceva se întâmplă la Dinamo. Poate și meciul cu CFR Cluj a lăsat ceva urme. Cei de la Dinamo poate că trebuiau să se concentreze mai mult pe meciul cu Iași, dar ei au vorbit în continuare despre arbitraj. Până acum, Dinamo a avut reprize bune, nu meciuri", a spus Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

Și Florin Bratu și Ianis Zicu, foști jucători la Dinamo, au criticat tactica elevilor lui Cosmin Contra.

"Dinamo ne-a obișnuit cu un joc pe benzi foarte bun. Acum, nu a mai fost așa. Dinamoviștii nu au centrat deloc în careu, cu excepția fazei de la golul lui Nemec. Aici a greșit", a declarat Bratu.

"Dinamo nu a făcut deloc pressing avansat. S-a apărat foarte jos. Este greu să reziști tot meciul așa. Era normal să primească gol", a declarat și Zicu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  14 August 2017, 14:49

Un meci extrem,extrem de slab,parca erau loviti in cap,si cineva ii pusese sa stea numai in aparare.De cincizeci de ani de cind tin cu DINAMO.N-AM VAZUT O ECHIPA MAI SLABA CA ASTA . SUNT SIGUR CA N-O SA MAI MA UIT LA MECIURILE LUI DINAMO.Ce fotbalist este asta BUMBA,caruia ii vine mingea sa traga in ea,si el parca era elev in clasa intiia,fara forta.Astia ori erau drogati,ori joaca la pariuri.CONTRA NICI N-A PREGATIT MECIUL,VAZIND REPRIZA DOUA CU CFR. VAI DE CAPUL LOR,CU ASEMENEA ECHIPA O SA JOACE IN PLAY-AUT.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  14 August 2017, 11:44

Voi povestiți emisiunea de la DIGI TV.Cam cât de penibili puteți fi?!

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  14 August 2017, 11:41

Contra şi jucătorii lui Dinamo joacă la pariuri (pe şest) - Poli-Dinamo: - 2 pauză - 1 final. :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează