FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

DINAMO - FCSB 2-2 // Derapaj în miezul nopții » MM Stoica a cedat nervos: "Pentru toți cretinii!"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 08:44

Dinamo și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, după ce echipa roș-albastră a egalat în ultimul minut.

La câteva ore după finalul derby-ului, Mihai Stoica a avut un derapaj pe contul său de facebook. Oficialul stelist a scris că fanii lui Dinamo i-au înjurat familia tot meciul, iar acesta i-a jignit și a spus că acesta este motivul pentru care vrea ca formația alb-roșie să facă egal cu Astra și să rateze play-off-ul.

"Toată săptămâna premergătoare derby-ului am vorbit cu respect despre Dinamo, asta din considerație pt conducători, antrenori și fotbaliști (mai ales pt Torje, pe care l-am apreciat mereu). Cu toate astea, mi-a fost înjurată oribil familia pe tot parcursul jocului.

Pentru cretinii cărora le ies din gură asemenea mizerii, mă bucur sincer. Salutări de la Teixeira...și un mic x la Giurgiu, să fie bine ca să nu fie rău", a fost mesajul lui MM Stoica.

screenshot 1

Vezi video cu reușitele din Dinamo - FCSB aici!

Vezi programul și clasamentul Ligii 1 AICI!

Citește alte știri pe Dinamo- FCSB:

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (102)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  20 Februarie 2018, 03:48

Dar cand nu derapeaza Mimi?

luciann
luciann  •  19 Februarie 2018, 19:24
Postat de anthony_alexandru pe 19 Februarie 2018, 14:41

MM aveam pretentii de la tine - e haos la voi Dica nu stia despre cartonase la meciul cu Lazio ...Dinamo cu X la Giurgiu se poate califica in playoff daca meciul dintre Viitorul si Botosani se termina la egalitate - iar in ultima etapa Iasi , Viitorul si Botosani fac egal - platiti la zi cel mai valoros lot si cei mai buni jucatori din Romania si va bucurati ca ati facut egal cu o echipa formata din jucatori ” liberi de contract ” ....

Cine te-a mintit? Botosaniul bate in ultima etapa Gazul si sunteti PA! Au rezultatele directe in fata voastra!:)))

zarqa
zarqa  •  19 Februarie 2018, 17:50

MM -ule, nu am nevoie să te laud, dar să știi că tu ești cel mai mare *** din tot ce înseamnă sport în România. Un pușcăriaș (pentru înșelăciune și furt califica) nu se rânjește în fața oamenilor. Iar despre familie ce să zicem ? Care familie îți este înjurată ? Familia ta destrămată ? Măi *** !!!! Nu o să uit cum l-ai înjurat pe un adevărat om de fotbal, d-l Jan Pădureanu, la el acasă, la Bistrița, la Meciul când Rădoi și Victoraș Iacob au spart geamurile, ușile și tot ce le-a ieșit în cale. L-ai înjurat pe Lord ca la ușa cortului, fără pic de rușine, căci era mai mare ca tatăl tău. Dacă ai avut vreun tată. Unchi știu că ai avut, era director la combinat (unul din directori) și te-a scos din producție și te-a dus lângă Marius Stan, la clubul sportiv. Acesta te-a crescut, apoi (drept răsplată) l-ai mușcat ... de la spate. Acesta a fost nevoit să plece la Iași. Caracterul nenorocit de definește. ***, un credincios pocăit, și ai fugit, răzleț, prin București. *** nemernic ce esti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (102)
Comentează