FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, LOOK, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

DINAMO - FCSB // A început războiul înainte de Derby de România! Gigi Becali s-a pus pe râs când a auzit de transferul lui Nedelcearu

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 17:29

Gigi Becali a râs de rivalii de la Dinamo, după ce aceștia l-au vândut pe fundașul Ionuț Nedelcearu (21 de ani) la FC Ufa, în Rusia, în schimbul a 600.000 de euro, informație prezentată în exclusivitate de GSP.ro.

"Pentru noi contează că Dinamo l-a vândut pe Nedelcearu, era un jucător mediu, dar dacă juca cu noi era extraordinar.

Avea multă dorință, ambiție și ne cam bloca. Eu l-am vândut doar pe Niță cu cât au vândut ei 3 căpitani. Niță e portar de 31 de ani, așa cum mă laud eu, dacă nu te lauzi nu vinzi", a spus Becali la TV Pro X.

300.000 €pe sezon va fi salariul lui Nedelcearu în Rusia

"Nu am apucat să-mi iau la revedere de la colegi. Aseară s-a perfectat totul, iar eu nu am mai avut când să merg la colegi. Dar, cu prima ocazie, voi trece să-i salut. Acum două zile a apărut oferta, iar miercuri s-a concretizat. Nici eu nu am avut timp să mă pregătesc destul. N-ai de unde să știi când vine oferta, iar atunci când vine nu prea ai timp de așteptat. Sper să mă adaptez acolo și să nu mă întorc după 6 luni" Ionuț Nedelcearu, la plecarea în Rusia

Dinamo și FCSB se vor întâlni în etapa a 25-a duminică, de la ora 20:45, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
salatini
salatini  •  16 Februarie 2018, 17:06

Ati inteles retorica lui gigică !!? Doar niste fonfleuri de neam-prost! In derbiuri gigi sufera in ascuns pentru Dinamo! Gigi e caine pană la moarte!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  15 Februarie 2018, 19:53

Mult succes, Nedelcearu! Te asteptam peste 2-3 luni. Imprumut, ca dl. Neg.*** nu are bani...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  15 Februarie 2018, 19:43

Are dreptate Becali,mai putin acolo unde zice ca Nedelcearu era un jucator mediu,uitand ca a recunoscut ca si-l doreste!Ori el nu isi dorea "jucatori medii"!Si inca ceva:el era la curent cu negocierile privind vanzarea jucatorului,avand "sursele" lui!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează