FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Răducioiu a răbufnit în direct când l-a auzit pe Florinel Coman: „E lipsă de respect, dovadă de aroganță! Nu joacă la o echipă mare”

Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Articol de , - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 23:26 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 23:57

Dinamo - FCSB 0-1. Florin Răducioiu, fostul mare atacant al „câinilor”, a reacționat imediat, după ce l-a auzit pe Florinel Coman la interviu.

„Ne așteptam să facă un joc defensiv, dar asta este. Cu echipele mai mici trebuie să jucăm mai mult pozițional”, a „înțepat” Florinel Coman, marcatorul singurului gol al partidei, la flash-interviu.

DINAMO - FCSB 0-1. Mircea Lucescu n-a mai rezistat și a plecat înainte de final: „Ăsta nu e derby!”
Dinamo - FCSB 0-1
DINAMO - FCSB 0-1. Mircea Lucescu n-a mai rezistat și a plecat înainte de final: „Ăsta nu e derby!”

Răducioiu i-a răspuns lui Coman: „E lipsă de respect”

La auzul acestei declarații, Florin Răducioiu, legenda lui Dinamo, s-a enervat și a avut o replică tăioasă. „E o lipsă de respect. O dovadă cumva de aroganță. Nu mi se pare ca el joacă la o echipă mare. Nu câștigă nimic de ani de zile. 

E un jucător care a încercat să plece în Occident, dar n-a reușit să facă asta tocmai din cauza lui. Mai are de învățat”, a declarat Florin Răducioiu la emisiunea „Fotbal Show”, realizată în parteneriat de GSP și Prima Sport.

VIDEO. Ce a declarat Florinel Coman după Dinamo - FCSB 0-1

„A fost un meci greu, în derby se dau mereu lupte grele. Se uită de fotbal, se joacă mai dur. Nicio echipă nu vrea să piardă. Dăruirea și calitatea au făcut diferență. A fost o lovitură liberă, o execuție foarte frumoasă. Mă bucur că am reușit să marchez. Ne așteptam să facă un joc defensiv, dar asta este. Cu echipele mai mici trebuie să jucăm mai mult pozițional. 

A fost un meci echilibrat, au jucat foarte bine și ei. Până la urmă e bine că am reușit să câștigăm. Am văzut meciul lui CFR Cluj, am intrat în vestiar și am zis că nu trebuie să mai dăm cu piciorul acestei șanse. Am dedicat golul fetiției, familiei mele. Mereu fac asta”, a explicat Coman.

VIDEO cu golul de excepție marcat de Florinel Coman în poarta lui Dinamo

Citește și: 

Gestul făcut de Compagno la intrarea în derby l-a șocat pe comentator: „Te ia cu fiori când vezi”
Dinamo - FCSB 0-1
Gestul făcut de Compagno la intrarea în derby l-a șocat pe comentator: „Te ia cu fiori când vezi”
Ce nu s-a văzut la TV în Dinamo - FCSB » Galeria lui Mustață, ironie cu dublu impact: „Piară tot Sudu' din țară”
Dinamo - FCSB
Ce nu s-a văzut la TV în Dinamo - FCSB » Galeria lui Mustață, ironie cu dublu impact: „Piară tot Sudu' din țară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
vasile_69
vasile_69  •  28 Noiembrie 2023, 11:05

Nu sunt avocatul nimanui, sunt doar obiectiv si in niciun caz ***...ai grija la limbajul folosit !!! Ca sa ajungi la nivelul meu de cultura trebuie sa te mai nasti de cateva ori si nu se stie nici atunci ! Inca o data FELICITARI FCSB si mai ales FELICITARI FLORINEL COMAN, alias MBAPE DE ROMANIA ! Ce sa i faci, golul si pozitia FCSB -ului din clasament il recomanda...Hai sa ai o zi buna si fara invidii, frustrari ca nu ti fac bine la calculator !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catisr
Catisr  •  28 Noiembrie 2023, 09:02

Ipocrizie maximă la acest fariseu. Lipsă de respect și aroganță înseamnă să stâlcești limba maternă după 3 luni petrecuți în străinătate și chiar dacă ai jucat la o echipă mare caracterul te va da de gol mai devreme sau mai târziu ! În ceea ce privește Dinamo, întradevăr, cu mare părere de rău, arată și a ajuns jalnic !!!

scooter
scooter  •  27 Noiembrie 2023, 16:09
Postat de vasile_69 pe 27 Noiembrie 2023, 10:39

Vorbesti aiurea, Dinamo la ora actuala este intr adevar o echipa mica de tot pe care o reguleaza toata lumea si care se afla pe penultimul loc din clasamant ! Ce pana mea nu iti este clar, Coman nu a vorbit despre istoria lui Dinamo , ci de ce reprezinta Dinamo la ora ctuala...PUNCT ! Felicitari FCSB si Felicitari lui Coman pt. superbul gol marcat in poarta dinamovista, ii dorim la mai multe ! FCSB va fi urmatoarea campioana a tarii , Dinamo va merge cu certitudine in Liga a II A...

Te plateste sa-i fi avocat ? Pai sunteti doi *** care nu stiti sa va exprimati atunci. Ori ba ori pa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează