FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

DINAMO - FCSB // Vlad are un susținător puternic în vestiar: "Andrei nu greșește niciodată"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 09:23

Pus la zid de Gigi Becali după egalul cu Dinamo, scor 2-2, Andrei Vlad are și susținători. Mihai Pintilii, unul dintre liderii vestiarului i-a luat apărarea portarului de 18 ani. 

"De ce se dă vină întotdeauna pe Andrei Vlad? De ce este pus într-o postură proastă? Nu cred că a greşit cu nimic, el doar a încercat să scoată mingea, nu a putut. Nu a ieşit prost pe nicio centrare. E un copil, nu a greşit cu absolut nimic. Nu a scăpat mingea, a încercat să o scoată, dar nu a putut. Noi suntem cu el, îl susţinem, nu cred că a greşit cu ceva. Noi am greşit, noi am luat două goluri, el nu are nicio vină", a declarat Mihai Pintilii la TV Telekom Sport. 

Becali l-a criticat dur

Patronul celor de la FCSB l-a scos țap ispășitor pe Andrei Vlad pentru semieșecul din derby, anunțând că astăzi va aduce un înlocuitor: "Echipa joacă foarte bine, dar eu dacă eram în locul lui Vlad, apăram mingea aia de la golul lui Torje. Trebuia doar să pui puțin piciorul. Transferăm de urgență un portar! Neapărat facem asta!". Citește toată declarația lui Becali AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
romulus65
romulus65  •  19 Februarie 2018, 14:40

Cred plecarea lui Vlad de la Craiova i-a facut mai mult rau decat bine. La Craiova ar fi avut parte de mai multa rabdare decat la FCSB, ar fi crescut usor dar sigur. Este adevarat ca nu ar fi aparat in Europa League.

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  19 Februarie 2018, 14:24

Are dreptate Pintilii! Fundașii au greșit!

blocatu
blocatu  •  19 Februarie 2018, 11:23
Postat de sibelius pe 19 Februarie 2018, 11:18

Planici e un caz interesant..."specialistii" il vad mare fundas, dar el greseste grav si des. Gaman inca mai are nevoie de timp sa-si revina, dar e singurul fundas central din lot.

exact! Planic gafeaza de 2-3 ori pe meci! ori ala nu e un fundas bun! puteau sa-l tina pe Larie in conditiile astea! Gaman s-a achitat de sarcina de a il tine pe Nemec, ca asta am inteles ca a fost dupa cum a jucat(e greu sa stai si atacat de Nemec si sa dublezi), slovacul n-a miscat , dar mai are nevoie de timp!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează