FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA 0-1

VIDEO Concluziile dinamoviștilor după înfrângerea cu FCU Craiova: „Se vede pe teren. Nu trebuie să ne ascundem”

Articol de , - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 07:42 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 09:37

Dinamo a fost învinsă și de FCU Craiova (0-1) și a ajuns la trei meciuri la rând fără victorie (un egal, două înfrângeri).

La finalul partidei, jucătorii lui Ovidiu Burcă au analizat prestația din ultimele partide și sunt de acord că Dinamo mai are probleme de rezolvat.

VIDEO Cristi Costin, după Dinamo – FCU Craiova: „Meritam un egal”

„Puteam face un egal. Noi voiam să câștigăm, dar nu am putut face nici măcar un egal. Asta e. Trebuie să mergem înainte și să facem mai mult. 

Cred că am făcut un joc solid. Am avut mintea mai mult, am controlat mijlocul. Nici ei nu au avut multe ocazii, dar au băgat mingea în poartă. Cu Farul va trebui să câștigăm. 

Mai sunt lucruri de pus la punct. E ceva normal. Se vede pe teren. Nu trebuie să ne ascundem și să nu spunem lucrurilor pe nume”, a spus fundașul dreapta Cristi Costin (25 de ani).

VIDEO Lucas Alves: „Trebuie să ne revenim, pentru acești fani minunați”

Debutant la Dinamo, fundașul central brazilian Lucas Alves (31 de ani) a purtat banderola de căpitan. Iar după meci a analizat prestația „câinilor”:

„Am avut doar o ocazie, deși am avut posesia. Am pierdut și nu sunt. Trebuie să dăm mai mult și să ne revenim. Trebuie să lucrăm mai mult în fiecare zi pentru acești fani care fac o atmosferă incredibilă. Trebuie să ne revenim.

Am așteptat mult să joc, dar au fost probleme cu viza. Nu a fost ușor. Îmi doream foarte mult să joc. Iar faptul că am fost căpitan m-a făcut foarte fericit. În calitate de căpitan, trebuie să da mai mult”.

Citește și: 

Învins și de FCU Craiova, Burcă a identificat problemele: „Prea puțină personalitate”

Fotbalistul din Dinamo - FCU Craiova care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu: „E «out of this world»”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
popescu222
popescu222  •  16 Septembrie 2023, 14:50

Bai Costin, unde ai vazut tu ca ati controlat mijlocul terenului in repriza 1? Poate doar in repriza 2, dupa cei ei s-au retras ca sa apere rezultatul cu trageri penibile de timp. Daca dominati mijlocul in repriza 1, cum crezi tu, nu era normal sa aveti si vreo ocazie de poarta? Sau macar un sut obosit pe poarta? La fel si ALves cu declaratia cu posesia, da, in prima repriza ati avut 56%, dar majoritatea in terenul nostru, cu celebrele pase stanga-dreapta-inapoi la Golubovic, pana greseste unul si lasam ocazie adversarului. Sper sa se trezeasca Burca si sa jucam si noi un sistem care sa ne dea sanse sa avem macar cateva suturi pe poarta intr-o repriza.

allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  16 Septembrie 2023, 12:47
Postat de parpalache pe 16 Septembrie 2023, 10:29

Nu e...calitate!Am urnarit doar câteva faze din prima repriza(și faza...golului),-suficient cât sa vad ca jucatorii lui Dinamo pierdeau TOATE duelurile unu la unu și ca ori iși prelungeau prea mult mingea,ori sarea mingea din ei ca din stâlpul porții,fiind nevoiți sa se ingramadeasca câte doi pe adversar, ca sa-l deposedeze și...fault!Ca sa nu mai zi ca tușierii refuzau sa vada ofsaidurile celor ai lui Mititelu!

Deci desi ai vazut putin, ai remarcat si tu ca, surprinzator, FCU a venit cu arbitri lor! Ca sa nu mai spunem ca arbitrul s-a chinuit serios sa acorde lovituri de pedeapsa mititeilor in preajma careului dinamovist desi faulturile NU AU EXISTAT, CI DOAR CADERI TEATRALE!....Invers nu s-a fluierat nimic desi dinamovistii erau luati cu coasa!... Asa am distrus fotbalul romanesc si de aia suntem acum unde suntem!

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  16 Septembrie 2023, 10:34

Cum bah sa castigi daca Burca joaca fara atacant , si joaca cu 8 jucatori defensivi ...cine mai joaca cu 5 fundasi acasa si cu 2 inchizatori si fara atacant ?? Fotbal sampanie ..ne-a sarit dopul in poarta ...Burca lasa-l pe sampanie pe banca ...e bun de liga a 2 a

Vezi toate comentariile (4)
Comentează