FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo îl vrea pe Cătălin Straton! Ce se întâmplă cu Muțiu

Articol de , - Publicat joi, 02 mai 2019 11:14

Dinamo vrea să-și asigure serviciile unui portar cu experiență, de aceea a pus ochii pe Cătălin Straton, 29 de ani, cu care a mai fost în contact în anii precedenți.

Dinamo a tot făcut schimbări între buturi în ultimul an. A renunțat la Jaime Penedo, retras la finele lui 2018, l-a adus pe Sean McDermott, care a prins trei prezențe în tricoul alb-roșu, apoi l-a luat împrumut până la vară pe Parfait Mandanda, pe care nu-l poate lua gratis de la Charleroi, așa cum credea.

„Câinii” se vor baza în continuare pe Vlad Muțiu (24 de ani), care va prinde tot mai multe meciuri în acest final de sezon, mai ales că Mircea Rednic are de gând să-l păstreze în lot și pentru campionatul viitor.

Doar că roș-albii mai au nevoie de un portar cu experiență. Pe care l-ar putea aduce de pe piața internă.

Cătălin Straton (29 de ani) este pe lista bucureștenilor, iar un moment important ca să arate ce poate este chiar sâmbătă, când Dunărea Călărași, clubul cu care este sub contract până la vară, va juca împotriva lui Dinamo.

„Câinii” l-au mai avut în vedere și-n anii precedenți pe portarul născut în Capitală, doar că, din diverse motive, nu s-a ajuns la un consens.

Ultima oară, afacerea a picat vara trecută, când Dan Alexa l-a convins să vină la Călărași. Ex-rapidistul a fost unul dintre cei mai siguri goal-keeperi ai campionatului până în acest moment. A trecut cu bine peste o operație la mână ce l-a ținut departe de gazon două luni. 

E CEL MAI BUN ÎN ACTUALUL SEZON DE LIGA 1

Nume Club Meciuri Medie note GSP
1. Straton Călărași 21 6,33
2. Pigliacelli CSU Craiova 33 6,12
3. Arlauskis CFR Cluj 27 6,07
4. Cojocaru Viitorul 26 5,96
5. Fraisi FC Botoșani 9 5,89

60%dintre meciurile sezonului au fost bifate de Straton

16%este media paradelor pe care le-a avut la penalty-uri

1gol a încasat în medie pe meci, la echipa clasată pe penultimul loc din Liga 1

7partide a bifat fără să primească gol în actualul sezon, o treime din meciurile Ligii 1 în care a jucat

Citește și:

 DINAMO // EXCLUSIV Mattia Montini, declarații tranșante despre o posibilă plecare de la Dinamo: ”Acesta este adevărul!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
mosvasile
mosvasile  •  02 Mai 2019, 15:42

Straton?!Pai asta-i cel mai slab portar!Cine a zis asta?Cu ce ocazie?Pai italienii- trimisi sa o vada pe Craiova pentru meciul cu Milan-din preliminariile UEL!Concluzia lor?Mda...ca ar fi o echipa bunicica... de serie B-construita de Mangia-antrenor de serie B-cu jucatori bunicei!In afara de portar-care e slab-!Cine era portarul ala?Ati ghicit!Era...Straton!Pe care Rednic, il ia de bun!Cica sa castige campionatul!

whiteredarad
whiteredarad  •  02 Mai 2019, 14:36

Ierarhia facuta de voi, la portari este rizibila, ireala si de prost gust. In plus in notatia voastra de la 1,la 10 nu stii ce inseamna nota 2 si nici nota "6,07". Cum sa il dati pee Straton ...peste Pigliacelli sau Arlauskis ?. Iar un portar , mai mult decit decent, mult peste Straton- e vorba de Plesca- nici nu intra in primii 5 ! Este de-a dreptul..fara noima...ca sa nu folosim epitete banabile !

lapusneanul
lapusneanul  •  02 Mai 2019, 14:34
Postat de 7manuel pe 02 Mai 2019, 12:48

Ha, ha, ha! mimamo procedeaza exact la fel ca Becali, mai precis bate apropouri c-ar vrea fotbalisti aflati sub contract la echipe cu care urmeaza sa joace. Acum insa nu mai intra intra frustrato-complexatii mimamovisti sa acuze cu manie proletara practicile lui Gigi. Cata ipocrizie!

manuela, de ce ar avea neaparat nevoie cainii de 3 pct..?..e incredibil cat de prosti sunteti, si apropo, nimeni din conducera cainilor nu a declarat inaintea meciului ca il vrea pe straton..pe cand stapanul tau declara mereu ...e o mica mare diferenta... .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close