FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo îşi "asigură" poarta » Dolha a acceptat prelungirea

Articol de - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2011 00:00

Ema a purtat o discuţie cu conducerea înainte de a decola în Antalya cu privire la extinderea acordului scadent în vară, portarul fiind de acord să aibă un salariu diminuat

Dinamo s-a asigurat că nu-l va pierde pe Emilian Dolha din vară, cînd îi expiră actualul contract. Înainte de a pleca în turneul de pregătire din Antalya, portarul de 31 de ani a purtat o discuţie cu Nicolae Badea. Preşedintele CA i-a propus un nou acord, de 10.000 de euro lunar, cu 5.000 de euro mai puţin decît în prezent, pe care Ema l-a acceptat. Singura problemă de pus la punct este durata contractului, care va fi stabilită cînd se vor semna şi actele, adică în februarie, la revenirea echipei din Antalya.

Ghinion înainte de prelungire
Luni, înainte de discuţia referitoare la contract, Ema a fost protagonistul unei faze amuzante, dar totodată stînjenitoare, la restaurantul Osho, unde întregul lot a fost invitat la masa de prînz de preşedintele Nicolae Badea. Dolha n-a mai apucat să savureze mîncarea, întrucît un ospătar neatent i-a scăpat un pahar plin cu limonadă în cap. Ud pînă la piele, el a părăsit localul în grabă pentru a se schimba. "Gata, s-a spart ghinionul în capul tău!", s-au amuzat colegii.

10 meciuri a jucat Dolha pentru Dinamo în acest sezon, în Liga 1, el fiind nevoit să stea pe tuşă aproximativ 6 luni din cauza unei operaţii la umăr


64,1% din şuturi a scos Dolha în turul campionatului, fiind abia al 14-lea portar din Liga 1 la acest capitol

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
cornelbraila
cornelbraila  •  19 Ianuarie 2011, 15:34

Super caracter EMA respect omul si profesionistul EMA DOLHA , ca si DANCIU nu face declaratii populiste si-si vad de treaba pe teren .

surfeur
surfeur  •  19 Ianuarie 2011, 11:49

DA,este o veste buna...singura la "achzitii"...cealalta veste buna e la plecari..

laurdarza
laurdarza  •  19 Ianuarie 2011, 11:16

haideti sa-l lasam pe Ema sa-si faca treaba si sa nu-l mai judecam atat,a gresit(cu totii gresim),dar si cand a aparat,a facut-o foarte bie.daca era altul,nu accepta diminuarea contractului.mult succes Ema!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează