FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL

video Mircea Lucescu, după Dinamo - Petrolul: „Nu a fost penalty” + Altceva l-a enervat: „Nu se poate așa ceva”

Articol de , , - Publicat luni, 01 aprilie 2024 23:00 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 23:26

Dinamo - Petrolul 1-1. Mircea Lucescu a fost la meci, iar la final și-a spus părerea despre nivelul jocului. El a fost extrem de deranjat de ce a arătat Dinamo, strict fotbalistic.

Il Luce a vorbit și despre faza controversată din prelungiri, când Feșnic a dat penalty la ținerea lui Amzăr asupra lui Musi. Mircea Lucescu nu crede că a fost penalty.

Dinamo a ratat victoria în minutul 90+13. Gicu Grozav, gol dintr-un penalty controversat dictat de Feșnic + clasamentul
DINAMO - PETROLUL
Dinamo a ratat victoria în minutul 90+13. Gicu Grozav, gol dintr-un penalty controversat dictat de Feșnic + clasamentul

VIDEO. Mircea Lucescu, după Dinamo - Petrolul

„În mod normal, nu a fost penalty, de obicei sunt zeci de faze pe meci în care se întâmplă lucruri din astea. Dar e vina lui Dinamo, s-a retras prea mult. Nu au contat pe contraatac, era normal ca Petrolul să-i împingă spre careu. Dar nu se impunea penalty la o astfel de fază. Asta e situația. Eu am zis înainte că se va ajunge la meci nul. Când o echipă renunță la atac, asta se întâmplă.

Dar spun din nou, nu e penalty. Nivelul e scăzut. Sunt momente când ambiția jucătorilor face un meci mai bun decât în mod normal. Dar astea sunt excepții. Nu se poate să vezi un meci și să nu vezi măcar două situații de finalizare”, a declarat Mircea Lucescu.

+8 FOTO

FOTO Un penalty controversat a decis Dinamo - Petrolul. Primul verdict al specialistului

În minutul 90+3, jocul a fost oprit după un duel între Amzăr și Musi. Fundașul lui Dinamo l-a ținut în careu pe atacantul de la Petrolul, iar acesta a căzut și a declanșat nebunia. Cei de la VAR au avut nevoie de 10 minute de analiză.

Mai întâi, cei din camera VAR au analizat aproximativ 8 minute dacă a fost ofsaid la Musi. Au decis că nu, apoi Horațiu Feșnic a fost chemat la monitor pentru a analiza posibilul penalty.

„Centralul” a decis că ținerea lui Amzăr a fost suficientă pentru a acorda penalty pentru Petrolul. Gicu Grozav a transformat fără emoții și a adus un punct la Ploiești. A marcat în minutul 90+13, iar golul lui a fost cel mai târziu marcat în această ediție de Liga 1.

VIDEO. Atmosfera creată de copii la Dinamo - Petrolul

Citește și:

Reporterii GSP s-au aflat în Sala Polivalentă din „Ștefan cel Mare” și au surprins toate detaliile petrecute în timpul meciului Dinamo - Petrolul
DINAMO - PETROLUL
Reporterii GSP s-au aflat în Sala Polivalentă din „Ștefan cel Mare” și au surprins toate detaliile petrecute în timpul meciului Dinamo - Petrolul
Mircea Lucescu, pe stadion la Dinamo - Petrolul: cum a fost posibil
DINAMO - PETROLUL
Mircea Lucescu, pe stadion la Dinamo - Petrolul: cum a fost posibil

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
dinamobuc01
dinamobuc01  •  06 Aprilie 2024, 15:57

ce sa astepti de la un fesnic,asa a arbitrat mereu:contra lui Dinamo ,e mereu pus pe distrugere cand e vorba de Dinamo,dar cineva vegheaza de sus si va plati mai devreme sau mai tarziu(vezi si ce s-a intamplat si cu hategan,acesta tot un sapas la radacina lui Dinamo),vom trai si vom vedea.Oricum acest fesnic e un arbitru submediocru.

mirstelistu
mirstelistu  •  02 Aprilie 2024, 11:11

Astea îs blăstămile la ăia pe care i-a tepuit mizeria asta de echipa

Laguioleq
Laguioleq  •  02 Aprilie 2024, 10:44

Nu merită nici un comentariu subiectul. NO COMMENTS.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează