FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo mai trece un nume cunoscut pe lista dorințelor: se bate cu o echipă din Serie A pentru această mutare

Ștefan Popescu a fost la diverse
Ștefan Popescu a fost la diverse "naționale" de juniori ale României, dar n-a ajuns încă în atenția vreunui selecționer de la prima reprezentativă

Articol de - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 00:00

”Câinii” îl au pe listă și pe fundașul Modenei, fost coleg al lui Mutu la Cesena și la Ajaccio, doar că au un adversar redutabil. Sinișa Mihajlovici îl vrea pe apărătorul de 23 de ani la Torino, în Serie A.

Dinamo l-a luat în vizor pentru un transfer, fie el și temporar, pe Ștefan Popescu, fundaș de 23 de ani care joacă în liga a treia italiană, la Modena. Doar că și aici întâmpină probleme mari.

Nu fiindcă fotbalistul n-ar vrea, ci pentru că Sinișa Mihajlovici l-ar vrea și el la Torino, în Serie A. Iar Modena este tentată de o afacere cu piemontezii, întrucât ar avea de câștigat în cazul unui transfer definitiv. Modena ar vrea cel puțin 300.000 de euro pe Popescu.

Sinișa îl vrea la Torino fiindcă, a anunțat jurnalistul Gianluca Di Marzio, ar dori să-l folosească în banda stângă, ieșeanul poate să evolueze atât în lateral, cât și în zona centrală a defensivei.

Ștefan Popescu a lucrat în două rânduri alături de Adrian Mutu, actualul manager general al roș-albilor. În 2011, la Cesena, echipă la care a debutat și la nivel de seniori. Apoi, moldoveanul a fost alături de "Briliant" și la Ajaccio, în Franța, în 2013.

Fotbalist de picior stâng, Popescu a ajuns la Modena în vara lui 2015 sperând să promoveze măcar în liga secundă alături de echipa sa. Doar că echipa sa actuală este departe de asemenea obiective, riscă, mai mult, să retrogradeze în liga a patra.

Și Filip poate pleca

Steliano Filip, 22 de ani, ar putea să plece și el în această iarnă, chiar dacă a făcut deplasarea în Spania, în cantonament. Este în atenția lui Dinamo Zagreb și a lui Maccabi Tel Aviv.

Dinamo l-ar ceda doar dacă obține 3 milioane de euro, ceea ce, până acum, nu s-a obținut la negocieri. Andone a confirmat discuțiile: "Au venit mai multe oferte pentru Stelică. Știam de Israel, de Croația, dar cred că până în vară nu se va mai face".

"Sper să nu mă întorc curând!"

Vali Lazăr a plecat până în vară, împrumut, la Al Sailiya, acolo unde va juca alături de bunul său amic Dragoș Grigore. Cuvântul său a fost decisiv în privința transferului, a cerut să fie lăsat să plece: "Mă bucur că oamenii din conducere m-au înțeles. Am 28 de ani, m-am gândit la viitorul familiei mele. Dinamo se poate descurca și fără mine. În campionat poate termina în primele 3, Cupa Ligii e ca și câștigată, sper să ia și Cupa României. Eu vreau să rămân cât mai mult timp în Qatar, să nu mă întorc prea curând în România".

"Adrian Mutu a făcut multe propuneri de transfer, le discutăm, urmărim jucătorii, după care să avem banii de salariu, să fie jucători cu o sumă de transfer acceptabilă. Așteptăm un fundaș central, un mijlocaș, sunt tratative"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

2goluri în 21 de meciuri a marcat Popescu în acest sezon pentru Modena în toate competițiile

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
fibra
fibra  •  17 Ianuarie 2017, 12:44

E vremea bazaconiilor,deoarece este vacanta. Nu aveti nici o limita.

khal_37
khal_37  •  17 Ianuarie 2017, 11:30
Postat de Baronu Baronasul pe 17 Ianuarie 2017, 10:26

Ce titlu e asta ...nu inteleg...se bat...la Dinamo nu ajung decat jucatorii care tin cu Dinamo...altfel gasesc salarii mai mari si la voluntari...cu 2000 pe luna isi gasesc si in liga a 2-a....

Bine subliniat! Este doar praf in ochiii suporterilor credului ai fcdb....

184900421985773
Baronu Baronasul  •  17 Ianuarie 2017, 10:26

Ce titlu e asta ...nu inteleg...se bat...la Dinamo nu ajung decat jucatorii care tin cu Dinamo...altfel gasesc salarii mai mari si la voluntari...cu 2000 pe luna isi gasesc si in liga a 2-a....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close