FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 1-0

Dumitru Dragomir, vehement după arbitrajul din Dinamo - Poli Iași: „Hațegan a primit ordin! Toată lumea vrea să se salveze Dinamo”

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 17:16 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 18:16

Dumitru Dragomir a analizat arbitrajul lui Ovidiu Hațegan de la Dinamo - Poli Iași (1-0) și l-a criticat pe acesta.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a lansat acuzații dure ca urmare a prestației lui Ovidiu Hațegan, spunând: „Nu a greșit, ci a primit ordin”.

Domnii arbitri decid cine retrogradează?!
EDITORIAL
Domnii arbitri decid cine retrogradează?!

Dumitru Dragomir, după arbitrajul lui Ovidiu Hațegan din Dinamo - Poli Iași: „A primit ordin”

El a făcut referire la faza din minutul 29, când Homawoo l-a izbit violent cu capul în ceafă pe Luca Mihai, iar jucătorul de la Iași a rămas întins pe gazon. Hațegan i-a acordat doar cartonaș galben dinamovistului, în timp ce mijlocașul de 20 de ani de la Poli se află în spital.

„A greșit Hațegan, dar părerea mea este că Hațegan nu a greșit, ci a primit ordin. Nu am o probă în acest sens. Toată lumea vrea să salveze Dinamo. A dat cu nuca în perete rău de tot, și-a distrus cariera. I-am admirat pe Hațegan și Colțescu.

Cum să nu dai roșu? Vrei să îl omori? Dacă murea, nici atunci nu îi dădeai cartonaș. Unde e corectitudinea? Nu l-aș suspenda numai pe el, i-aș rade pe toți care au fost în cabina VAR. Lui Hațegan i-aș da o lună sau două. Dar celor din cabina VAR le-aș da șase luni.

Două sau trei etape i-aș da și lui Homawoo. Nu se intră așa! Ce, ești criminal? Hațegan nu avea cum să greșească, doar dacă avea comandă. Totul este calculat, nimic nu este la voia întâmplării în lumea asta”, a declarat Dumitru Dragomir la Fanatik.

Ce a scris Ovidiu Hațegan în raportul de joc, după ce i-a arătat doar „galben” lui Josue Homawoo în Dinamo - Poli Iași

În ciuda gravității ciocnirii dintre cei 2, arbitrul Ovidiu Hațegan a scos doar cartonașul galben din buzunar, decizie cu care majoritatea oamenilor de fotbal nu au fost de acord. Raportul de joc explică raționamentul lui Hațegan. „Centralul” a considerat că a fost vorba despre o intervenție imprudentă a lui Homawoo și nu a considerat că imprudența trebuie pedepsită cu eliminare.

„Jucătorul cu numărul 28 de la echipa gazdă atacă imprudent. Decizie, cartonaș galben”, a scris Hațegan în raport

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Kyros Vassaras admite: „Se impunea cartonaș roșu la Homawoo!”
DINAMO - POLI IAȘI 1-0
Kyros Vassaras admite: „Se impunea cartonaș roșu la Homawoo!”
Detalii îngrijorătoare despre starea lui Luca Mihai, accidentat grav în Dinamo - Poli Iași: „Nu e un diagnostic ușor” » Sezon încheiat. Va fi operat în mai multe zone ale capului
Dinamo - Poli Iași 1-0
Detalii îngrijorătoare despre starea lui Luca Mihai, accidentat grav în Dinamo - Poli Iași: „Nu e un diagnostic ușor” » Sezon încheiat. Va fi operat în mai multe zone ale capului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (95)
Husar.Vasile.Alexandru
Husar.Vasile.Alexandru  •  18 Aprilie 2024, 16:36

Arbitraj/VAR

istet10
istet10  •  16 Aprilie 2024, 19:51
Postat de CN72 pe 16 Aprilie 2024, 10:26

Art. 72 Cod Civil: „orice persoană are dreptul la respectarea demnității sale, fiind interzisă orice atingere adusă onoarei și reputației sale”. Dragomir acuza fapte precise de coruptie care prejudiciaza imaginea lui Hategan, iar daca nu sunt adevarate, Hategan ar trebui sa mearga in instanta civila pt despagubiri.

Hategan a recunoscut ca a gresit. Sa mearga la spovedit poate ...

22cea
22cea  •  16 Aprilie 2024, 18:00
Postat de valentindragobete pe 15 Aprilie 2024, 19:27

Ar trebui sa te ierte pe tine, te-a greșit la facere!

Normal , cand n-ai argumente incepi sajignesti .

Vezi toate comentariile (95)
Comentează