FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo forțează transferul „killer-ului” din 2021 » Salariu lunar de 12.000 de euro

Deaconu, într-un Dinamo - Gaz Metan / FOTO: Imago
Deaconu, într-un Dinamo - Gaz Metan / FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 26 decembrie 2023 21:40 / Actualizat marti, 26 decembrie 2023 23:52

Dinamo s-a săturat să aștepte după Dorin Rotariu și Djokovic, ambii de la FCSB, astfel că a reluat ofensiva pentru a-și asigura în aceste zile serviciile lui Ronaldo Deaconu (26 de ani), care ar dori altă experiență după ce nu primește numeroase minute la Korona Kielce. I-au pregătit decarului contractul, tot!

Dinamo caută să facă primul transfer din mercato invernal 2024, a deschis mai multe discuții, speră că va reuși în această săptămână să realizeze cel puțin o mutare care să aducă mai multă forță lotului lui Zeljko Kopic.

Fără a primi un răspuns favorabil din partea lui Dorin Rotariu și Damjan Djokovic, ambii de la FCSB, dintre țintele ofensive ale „câinilor", roș-albii speră să aibă sorți de izbândă cu Ronaldo Deaconu, 26 de ani, o mai veche dorință a roș-albilor în perioadele de transferuri din trecut.

Zeljko Kopic le oferă românilor ponturi despre Croația » Care e recomandarea specială și cum stă departe de „ispită”: „Lupt în fiecare zi, ca orice om”
DINAMO
Zeljko Kopic le oferă românilor ponturi despre Croația » Care e recomandarea specială și cum stă departe de „ispită”: „Lupt în fiecare zi, ca orice om”

Dinamo îl cunoaște bine pe Ronaldo Deaconu

Ronaldo Deaconu a revenit la București, după ce a încheiat 2023 la Korona Kielce (locul 16 în Ekstraklasa), echipa fiind acum pe loc retrogradabil. Fotbalistul crescut la Academia "Viitorul" a lui Gheorghe Hagi, școlit apoi în Olanda, la Feyenoord și Twente, ar putea să se despartă zilele următoare de polonezi.

Dinamo l-a ofertat, îl vrea neapărat, oficialii "câinilor" consideră că ar fi o soluție ofensivă optimă. Atât pentru faza de construcție, cât și la finalizare. Roș-albii au văzut ceea ce poate Ronnie Deaconu în anii petrecuți în Liga 1, când le-a marcat goluri spectaculoase și în tricoul Chiajnei, și în cel al Mediașului.

Dinamo așteaptă ca Ronaldo Deaconu să se elibereze de angajamentul din Polonia, i-a pregătit contractul!

Dinamo așteaptă ca Deaconu să se elibeze din angajamentul pe care îl are în Polonia. Ronaldo mai are contract până în iunie 2024 cu gruparea de acolo, dar nu va mai prelungi. Vrea să plece! 

„Câinii" îl așteaptă și sunt gata să-i ofere cel puțin 12.000 de euro pe lună, la care se mai adaugă bonus-uri consistente, în funcție de reușitele personale și cu echipa, au transmis sursele GSP.ro.

Sunt șanse mari ca Ronaldo Deaconu să semneze cu "haita" până la finele lui 2023 - sau cel puțin până când Dinamo va pleca în cantonament cu Zeljko Kopic, în Antalya, miercurea viitoare.

4goluri și 3 assist-uri a adunat Deaconu în 20 de meciuri în actuala ediție pentru Korona

În ultima etapă, cu Raków (0-1), românul nici nu a fost în lot. Oricum, în ultimele runde, a jucat foarte puțin, detaliu ce l-a dezamăgit pe decarul echipei. De fapt, n-a fost integralist în nicio etapă din campionatul Poloniei, în această ediție!

48de meciuri, 6 goluri și 8 assist-uri a adunat Deaconu pentru Korona de când a ajuns acolo, în iulie 2022

Pawel Golanski a explicat care e situația cu Ronaldo Deaconu: „Nu este mulțumit, nu are suficiente minute”

Directorul sportiv al clubului din Kielce, Pawel Golanski, fostul fundaș al lui FCSB, a precizat care sunt intențiile clubului și ale jucătorului.

"Am vorbit deja cu agentul lui. Dacă există o ofertă pentru jucător, cu siguranță o vom lua în considerare. Ronaldo nu este mulțumit de poziția sa, în opinia sa nu are suficiente minute. El și-a exprimat părerea că, dacă este ceva interesant, vrea să-și încerce mâna la alt club.

Acesta este un subiect care a fost creat acum câteva zile. Ne vom gândi la toate acestea. Ne dorim să avem jucători care să se simtă bine în echipă și dispuși să sacrifice mult pentru asta. Desigur, vrem să recuperăm banii investiți.

Cu toate acestea, dacă un jucător care se află pe statul de plată este nemulțumit, trebuie să ne uităm la asta", a declarat fostul fundaș lateral al roș-albaștrilor, zilele trecute, pentru wkielcach.info

Pe 15 octombrie 2021, Ronaldo Deaconu marca două goluri încântătoare într-un Gaz Metan - Dinamo, scor 2-1. Ambele reușite ale mijlocașului veneau cu șuturi de la peste 25 de metri.

VIDEO. Zeljko Kopic despre filosofia lui ca antrenor: ”Nu cred în magie, în miracole, ci în a munci din greu, cu pasiune, de a da jucătorilor informațiile corecte”

Citește și alte știri:

Puștiul-minune din Superligă a ales între Rapid și FCSB, dar vine doar din vară: „Două facultăți în paralel și fotbal la nivel înalt!”
RAPID
Puștiul-minune din Superligă a ales între Rapid și FCSB, dar vine doar din vară: „Două facultăți în paralel și fotbal la nivel înalt!”
Daniel Pancu explică problemele lui Tavi Popescu: „Se vorbește prea mult”
FCSB
Daniel Pancu explică problemele lui Tavi Popescu: „Se vorbește prea mult”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (30)
istet10
istet10  •  27 Decembrie 2023, 21:16

Cine pleaca de la dinamo cu un asa salariu? Ca sa-i faca loc astuia. Mai apoi, unde sunt ceilalti, ca pe 20 ianuarie dinamo are meci? Tot cu "vedetele" actuale vor defila.

dZ372LT
dZ372LT  •  27 Decembrie 2023, 20:30
Postat de fan_nordjylland pe 27 Decembrie 2023, 18:37

Cum se citeste numele tau ?? Desculț ??

Descuțu cuțu ha ha ha ha

fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  27 Decembrie 2023, 18:37
Postat de dZ372LT pe 27 Decembrie 2023, 10:03

E perfect pt echipa ce are pe sigla un ***, o sa-i ajute in B!!! Pam pam(:(:

Cum se citeste numele tau ?? Desculț ??

Vezi toate comentariile (30)
Comentează