FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dinamo rupe Giuleştiul în două » Bornescu: "Dinu Gheorghe mă obligă să trădez!"

Articol de - Publicat marti, 21 decembrie 2010 00:00

Mircea îl acuză pe preşedintele giuleştenilor că îl împinge să plece de la Rapid şi să semneze cu rivala din Ştefan cel Mare

- Mircea, e adevărat că eşti aproape de un transfer în Ştefan cel Mare?
- Este adevărat că am vorbit cu domnul Nicolae Badea, care m-a sunat şi mi-a spus că are acordul clubului pentru a discuta cu mine. Nu înţeleg de ce domnul Dinu Gheorghe i-a dat voie, pentru că ştia foarte bine că nu-mi doresc să plec. Eu nu vreau să trădez Rapidul, am spus-o, dar văd că sînt împins de la spate să fac asta. Am venit în Giuleşti să stau, nu să plec. Mai am contract aici şi aş vrea să-l duc la final.

- Şi ce ai vorbit cu Nicolae Badea?
- I-am spus domnului Badea că deocamdată nu mă interesează să vin la Dinamo, iar dînsul a înţeles. Chiar dacă nu voi juca în Ştefan cel Mare, îl voi respecta toată viaţa pe Nicolae Badea, e un om extraordinar, de caracter.

- Deci nu sînt şanse să ajungi la Dinamo?
- Ştiu că e bine ca niciodată să nu spui niciodată, dar dacă Rapid mă va da afară, atunci iau în calcul orice variantă. Normal şi corect ar fi să mi se spună în faţă că nu mai este nevoie de mine!


"Dinamo nu avea voie să-l sune pe Bornescu şi nici jucătorul nostru nu primise acordul să discute cu un alt club. Nu se pune problema să ne despărţim de Mircea. Îi vrem pe el şi pe Coman"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

"Probabil că Şumudică şi-ar dori să rămînem amîndoi, şi eu, şi Dani Coman. Am încercat să le explic că este foarte greu şi că nu e normal ca doi portari de mare valoare să joace în aceeaşi echipă"
Mircea Bornescu, portar Rapid

Astra s-a băgat la licitaţie
Ieri, Mircea Bornescu s-a întîlnit şi cu patronul Astrei, Ioan Niculae, care l-a ofertat: "Îl vreau pe Mircea la Astra, acum să vedem dacă acceptă". Portarul de 30 de ani a confirmat tratativele, însă nu e încîntat să joace la Ploieşti: "Am fost să discut şi cu domnul Niculae de la Astra, dar nu se pune problema să mă duc acolo. Mi-a spus că mă doreşte, dar n-am negociat nimic".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
bigiu
bigiu  •  21 Decembrie 2010, 11:44

VINO LA DINAMO . HAI DINAMO

bigiu
bigiu  •  21 Decembrie 2010, 11:43

PACAT DE BORNESCU CA EL A TINUT RAPIDU ACOLO UNDE IE ACUM IN CLASAMENT.E FOARTE BUN SA VINA LA DINAMO. HAI DINAMO.

aurel79
aurel79  •  21 Decembrie 2010, 09:54

ba mergi la astra si jura credinta cum ai facut si cu craiova si rapid si o sa te pupe si la....si asa nu mai tradezi pe nimeni,vama va fi linistit,coman la fel cit despre dinamo nu stiu daca o sa te impui asa ca alege astra ca un portar mare cum te declari bornescu portar= cel mai bun

Vezi toate comentariile (10)
Comentează