FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se bate cu Kievul pentru Renatinho

Articol de - Publicat miercuri, 12 martie 2008 00:00

Ucrainenii îl vor pe Renatinho, dar Dinamo îl poate aconta dacă plăteşte 500.000 de euro acum şi încă un milion de euro la vară

Roş-albii se zbat să obţină semnătura atacantului Renatinho! Atacantul de 21 de ani, care evoluează la Santos, şi-a dat acordul să evolueze în România, însă nu în orice condiţii. Brazilianului îi expiră contractul pe 7 mai, dar Santos are prima opţiune de prelungire a contractului şi doreşte 1,5 milioane de euro în schimbul fotbalistului. Dinamo Kiev a intrat pe fir, şi-a trimis directorul sportiv în Brazilia pentru a-l urmări pe atacant şi urmează să facă o ofertă zilele acestea.

Şi CFR îl vrea
Pe lîngă Kiev, şi CFR Cluj s-a interesat de Renatinho, dar şi de fundaşii Carlinhos (20 de ani) şi Domingos (22 de ani). Şefii din Ştefan cel Mare pot însă să le ia faţa ucrainenilor şi clujenilor şi să-l aconteze pe Renatinho. Cum? Vîrful carioca îşi doreşte un salariu de aproximativ 300.000 de euro pe an, iar Santos solicită 500.000 de euro acum şi restul, pînă la un milion şi jumătate, la vară. Dacă roş-albii vor vira aceşti bani pînă la finalul săptămînii, Renatinho va îmbrăca tricoul alb-roşu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
 •  13 Martie 2008, 14:12

Sa vina la dinamo!!! Il asteptam...abia astept sa castigam din nou ca in anii trecuti. Daca isi revine zicu sa vedeti ce cuplu Danciulescu-Renatinho-Zicu :)

 •  12 Martie 2008, 16:42

E BUN RENATINHO DAR NU CRED CA DA BORCEA ATATIA BANI, AR MAI TREBUI TRANSFERATI IN VARA SI DEREK BOATENG, TAMAS, MARDARE, LJUBINKOVICI, STANISLAV SESTAK, THEREAU, L.ROSU, MITEA, KIRITA, FL.CERNAT, L.SANMARTEAN, E.OSEI, KESERU, BRUNO, TARARACHE SA VADA SI BORCEA LISTA ASTA LUI "SCHINDLER"

 •  12 Martie 2008, 16:21

Dak dau zgarcitii d la Dinamo banii astia sunt cei mai tari. Iarna asta au facut o exceptie cu Pekarici si Miranda dar sunt convins k "bogatii" actionari d la Dinamo nu vor fi in stare sa-l cumpere pt doar 500.000 d euro, ca deh...asta-i Dinamo :))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează