FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se schimbă radical din sezonul viitor » Cum va arăta formația alb-roșie sub comanda lui Andone

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2016 12:41

Dinamo s-a despărțit ieri de Mircea Rednic, iar Ioan Andone urmează să fie noul antrenor al echipei.

Venirea lui Ando, pentru a treia oară, va aduce schimbări importante în modul în care va arăta primul "11" al "câinilor".

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat, Andone are deja pe listă 6 jucători pe care îi va aduce în cel mai scurt timp: Bălgrădean, Stăncioiu, Nistor, Răduț, Nicoară și Țucudean.

În plus, conducerea echipei vrea să îi păstreze pe cei mai importanți jucători, printre care se numără Bicfalvi și Puljici, cărora li s-au făcut oferte de prelungire a contractelor.

"Primul lucru de care am întrebat a fost câți jucători rămân. Mi s-a spus că aceșta sunt Hanca, Marc, Mevlja, Nedelcearu, Filip, Olteanu, Anton, Șerban, Rotariu, Palici, Lazăr, Essombe și Gnohere. Toți sunt sub contract.

De asemenea, lui Puljici și lui Bicfalvi li s-au făcut oferte pentru prelungirea contractelor" Ioan Andone, la DolceSport

Cum va arăta Dinamo în sezonul viitor: Bălgrădean (Stăncioiu)- Hanca, Puljici (Marc), Mevlja, St. Filip - Bicfalvi (Nistor), Anton - Rotariu, Răduț, Lazăr (Nicoară) - Țucudean (Essombe)

Cerniauskas, Bartalsstovu și Kortzorg vor pleca, iar Gnhoere are mai multe oferte din străinătate și ar putea fi transferat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
adrian_hora
adrian_hora  •  23 Mai 2016, 10:52

iar povesti? cat crede anghelache ca ne va pacali?

zecs93
zecs93  •  22 Mai 2016, 01:52

in locu lui tucudean,nicoara,stamcioiu i-as aduce pe cabrera, zoubir si pe branescu !!!

1188137677886205
Claudiu Chitu  •  21 Mai 2016, 18:48

1:Pleaca Rednic,vine Andone(parca am mai vazut filmul asta), urmatorul pe lista va fi Bonetti !!! 2:Balgradean ?????? Stancioiu ??? Mai bine joc far portari! 3:Tucudean ?????....din caine faci o ***(pt bani) dar din *** nu mai scoti un caine,ii lipsesc coltii ! 4:Super transferuri ar fi Radut si Nistor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează