FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo: „Nu mai pot! Lăsați-mă să plec!" » De ce nu-i dă Mureșan drumul

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de , , - Publicat marti, 18 ianuarie 2022 07:15 / Actualizat marti, 18 ianuarie 2022 07:17

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, se teme să-i permită lui Steliano Filip să plece liber de la Dinamo. El se gândește că alți jucători vor cere și ei transferuri gratuite.

„Telenovela Filip" e prelungită la Dinamo până aproape de reluarea campionatului. Jucătorul vrea să plece, are deja un acord cu o formație din Ungaria care-l curta de o lună, însă maghiarii vor să-l ia liber, nu sunt de acord să achite vreun preț pentru transfer. 

Iar conducerea nu-i permite lui Steliano să rezilieze contractul, chiar dacă fundașul stânga insistă că nu mai poate juca pentru roș-albi fiindcă a ajuns să se simtă îngrozitor în clubul acesta.

Vraiște! 3 probleme pe care Dinamo trebuie să le rezolve urgent în 2022, anul în care retrogradarea bate la ușă
DINAMO
Vraiște! 3 probleme pe care Dinamo trebuie să le rezolve urgent în 2022, anul în care retrogradarea bate la ușă

Steliano Filip, inamicul numărul 1

Administratorul special Mureșan se teme că eliberarea lui Filip acum, la cererea jucătorului, va stabili un precedent, un exemplu pe care vor căuta să-l speculeze și alții din lot, inclusiv fotbaliști în schimbul cărora clubul speră să obțină niște bani.

Situația pare să fie una fără rezolvare, blocată, deși fundașul stânga mai speră să îi convingă pe șefi să-l lase să meargă în Ungaria. El nici nu s-a mai antrenat în ultima vreme, după ce a avut o discuție cu Stoican și i-a explicat antrenorului că nu se simte capabil să se mai concentreze pentru pregătire.

Steliano e „chinuit" de câteva luni la Dinamo. Rednic îl retrogradase la echipa a doua fiindcă îl suspecta că ar fi încercat o „revoluție" pentru înlocuirea tehnicianului. După ce a petrecut o vreme în afara lotului, Filip a ajuns să fie învinovățit când Mircea chiar a fost demis, suporterii i-au reproșat lui faptul că tehnicianul lor favorit fusese schimbat din funcție. 

„Nu mai pot! Lăsați-mă să plec!"

Internaționalul român cu șapte selecții în reprezentativa seniorilor a avut o discuție cu Mureșan. Dialogul nu a rezolvat problemele, mai tare le-a agravat! Jucătorul s-a supărat când a observat că oficialul a transmis în media câteva dintre argumentele pe care i le adusese el. „Nu mai pot și nici nu mai vreau să joc aici!", le-a spus Filip apropiaților. 

El le-a mărturisit și motivele pentru care e dezamăgit: „Eu am vorbit cu Mureșan și cu Zăvăleanu des la telefon din vară până acum și văd că au început să declare în presă tot ceea ce le transmisesem în privat. Lui Stoican i-am zis că din respect față de el și față de colegi mai bine nu mă mai antrenez, din moment ce nu pot să-i ajut. Să mă amendeze n-au de ce, că m-am prezentat la program zi de zi! Mureșan ar trebui să țină cont că am venit la Dinamo gratuit și să mă lase să plec așa cum am venit!". 

Administratorul special se referise în mod clar și la posibilitatea aceasta, ca Filip să fie amendat pentru nerespectarea contractului dacă refuză să se antreneze la fel ca restul fotbaliștilor din lot. 

Mai sunt doi „captivi" la Dinamo

Filip nu e singurul jucător cu probleme, mai există doi oameni pe care Stoican nu-i mai dorește și tot nu reușește să scape de ei. Espinoza și Kainourgios, doi fotbaliști aduși în perioada în care era Rednic „principal", încă mai sunt legați de Dinamo prin contracte. 

Mureșan și Zăvăleanu ar vrea să obțină niște bani și în schimbul lor, ceea ce pare imposibil de realizat, dat fiind randamentul slab pe care jucătorii aceștia l-au produs în ultimele luni. Mijlocașul francez și fundașul stânga grec nu sunt dispuși să plece gratuit, din moment ce au garantate în contracte salariile până la vară.

VIDEO Reîncepe Liga 1! Totul despre FC Argeș - Dinamo

Citește și: 

Dinamo a luat decizia în cazul lui Sorescu » GSP a aflat oferta finală primită de „câini” de la locul 3 din Polonia

Dinamo a anunțat două transferuri în același timp » Datele contractelor

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
magic4ever
magic4ever  •  19 Ianuarie 2022, 12:31
Postat de paolo19 pe 18 Ianuarie 2022, 11:58

Club de nesimtiti. Omu a venit liber, a luat un salariu în 6 luni, dar administratorul vrea să-și ia și el un comision. Un fel de Luana...

Filil si toti fotbalistii de la Dinamo sunt cu salariile la zi de cand Dinamo a intrat insolventa,ii obliga legea sa plateasca...asa ca sa nu mai comenteze Filip aiurea si sa respecte contractul(si asa mare pentru valoarea lui) sau sa vina o oferta pentru el

magic4ever
magic4ever  •  19 Ianuarie 2022, 12:28

Filip vrea sa plece pentru ca si-a gasit contract mai bun,nu pentru ca este afectat de criticile fanilor...cand nu avea oferte deloc si a venit la Dinamo zicea ca vrea sa puna umarul la reconstructia echipei,sa scapam de la retrogradare si acum cand are oferta mai buna nu stie cum sa fuga mai repede....urat caracter....

duta_dd
duta_dd  •  18 Ianuarie 2022, 19:26

Sa-l faca pe *** sa se lase! *** ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close