FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo și-a adus fundaș central! „Câinii” l-au prezentat azi pe jucătorul care nu a mai evoluat din august 2021!

Baptiste Aloe // FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial15 meciuriși
Baptiste Aloe // FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial15 meciuriși

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2022 12:18 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 14:59

Dinamo a anunțat azi transferul fundașului central Baptise Aloe (27 de ani), aflat în probe în ultimele zile.

Clubul din „Ștefan cel Mare” a anunțat pe site-ul oficial că francezul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, după ce l-a convins pe antrenorul Flavius Stoican.

Fanii lui Dinamo, mesaj emoționant în ziua în care Cătălin Hîldan ar fi împlinit 46 de ani: „Dumnezeu a avut nevoie de un Căpitan, iar noi suntem blestemați să ne tărâm prin noroi”
COMEMORARE
Fanii lui Dinamo, mesaj emoționant în ziua în care Cătălin Hîldan ar fi împlinit 46 de ani: „Dumnezeu a avut nevoie de un Căpitan, iar noi suntem blestemați să ne tărâm prin noroi”

Dinamo l-a transferat pe Baptiste Aloe

Fundașul central francez Batista Aloé, 27 de ani, ultima oară la clubul portughez Arouca, a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook
- comunicat Dinamo

Crescut de Marseille, Aloe a adunat 14 meciuri în Ligue 1, eșalonul de elită din Franța, toate în tricoul lui OM, și a lucrat și sub comanda lui Marcelo Bielsa. 

Aloe este fost internațional de juniori, având în CV convocări la reprezentativele U18 și U21 ale Franței. În 2015 s-a despărțit de Marseille, fiind împrumutat la Valenciennes. Abia în 2017 a avut loc „divorțul” definitiv de Marseille, iar timp de 3 ani, până în 2020, Aloe a continuat la Valenciennes. 

În 2020 a mers în Belgia, la Beerschot, iar în a doua jumătate a anului a schimbat campionatul, semnând cu Arouca, din Portugalia.

Baptiste Aloe nu a mai jucat din august

Fost fundaș la Marseille și Valenciennes, ultima oară în Portugalia la Arouca, Aloe a evoluat ultima oară în luna august 2021, într-un meci oficial, apoi s-a despărțit de Arouca, iar de atunci nu a semnat cu nicio echipă.

2 partidea bifat francezul în actuala ediție, pentru Arouca, vara trecută

Ce transferuri a făcut Dinamo în această iarnă

  • ANTRENOR: Flavius Stoican (nou)
  • VENIRI: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovici (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu), Cristiano (CFR Cluj), Celar (CFR Cluj II), J. Rodriguez (CFR Cluj), Ivanov (CSU Craiova), Azankpo (USL Dunkerque), Baptiste Aloe (liber)
  • REVENIRI: -
  • PLECĂRI: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovici (liber), Vestenicky (liber), Neicuțescu (FC Buzău), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Sorescu (Rakow), R. Popa (liber), Țâră (liber), Espinosa (liber), C. Nica (liber)

VIDEO Totul despre FC Botoșani - Dinamo

Citește și:

Primul nume important care îl contestă pe Flavius Stoican: „Nu îți dă niciun fel de speranțe”

Dinamo, luată tare înainte de meciul direct: „Ar fi rușinos să nu câștigăm! Doar un ghinion extraordinar ar face să nu învingem”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (21)
anonim91
anonim91  •  04 Februarie 2022, 00:04

F bun jucator!! Il urmaream la Chambly in Championat National... ii frate cu Aloe Black..

creeperno115
creeperno115  •  03 Februarie 2022, 22:41

Nici Albentosa nu evoluase de mult timp si era stalp in aparare

cornelconasu
cornelconasu  •  03 Februarie 2022, 19:59

Pentru cei care sunt bulversați, ar trebui să știți că în portugalia în Liga I cu exceptia a 5-6 echipe , salariile sunt comparabile cu Liga i ! Un salariu de 6-7 mii de euro este decent în Portugalia ! Cu siguranță că la Dinamo nu are sub 5-6 mii așa că nu mai bateți câmpii !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează