FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV UPDATE Ultimele detalii despre tumultul din „Ștefan cel Mare”: care sunt șansele ca Viorel Moldovan să ajungă la „câini”

Viorel Moldovan ar putea ajunge la cea mai importantă mutare din CV // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Viorel Moldovan ar putea ajunge la cea mai importantă mutare din CV // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat joi, 25 iulie 2019 17:01

Viorel Moldovan (47 de ani) muncește de zor să-i convingă pe conducătorii de la Târgoviște să-l lase la Dinamo, iar mutarea s-ar putea face în scurt timp. 

UPDATE 17:00

Marcel Ghergu, președintele Chindiei, stă tare pe poziții: „Ultima discuție pe care am avut-o cu Viorel Moldovan a fost că vom continua împreună și așa a rămas până în prezent. Nu știu ce planuri au cei de la Dinamo, nu e problema noastră, dar să fie clar ca Moldovan va continua la Târgoviște. Am avut o colaborare foarte bună până acum, nu avem niciun motiv să o întrerupem”.

 

update 15:55

Viorel Moldovan trebuie să dea un răspuns până diseară șefilor de la Dinamo. Dinamoviștii speră ca acesta să-și rezolve problemele de la Chindia și să poată veni în Ștefan cel Mare, unde reprezintă o variantă pe gustul tuturor.

Varianta venirii lui Leo Grozavu nu e pe gustul lui Negoiță, care nu-l dorește pe tehnician din cauza temperamentului său coleric. 

Pentru că nu-l vrea pe Grozavu, Negoiță l-a rugat pe Prunea să găsească o altă soluție de rezervă în cazul în care varianta Viorel Moldovan va pica. 

Știrea inițială

GSP.ro a detonat bomba, anunțând în exclusivitate negocierile dintre Dinamo și antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, 47 de ani. Fiind sub contract, managerul general al „câinilor”, Florin Prunea, a negat informația: „Nu pot să discut cu un antrenor sub contract, știți foarte bine ce sancțiuni există în aceste situații. N-ar fi corect să vorbesc despre el. «Ipotetic» nu există. Există doar un regulament pe care trebuie să-l respectăm”, a declarat Prunea pentru GSP.ro.

Se face după Craiova?

Sursele GSP.ro susțin însă că discuțiile sunt încă în toi, iar Viorel Moldovan face tot posibilul să îi convingă pe conducătorii Chindiei să-l lase liber de contract pentru a semna cu Dinamo.

Cele două părți au purtat discuții acum două seri, dar și ieri. Public, conducerea târgovișteană a negat vehement că Viorel le-ar fi cerut să fie lăsat să plece în „Ștefan cel Mare”. Moldovan le-a propus varianta să stea pe bancă la meciul cu Craiova, pentru a le da timp celor de la Târgoviște să găsească un înlocuitor.

Prunea a demarat ieri încă o serie de discuții cu alți antrenori, considerați variante de rezervă, și așteaptă un răspuns de la Moldovan pentru a ști ce va face mai departe.

19 goluriîn 60 de meciuri a marcat în Liga 1 atacantul Moldovan pentru Dinamo, în perioada 1993-1995

Reproșurile conducerii

În momentul în care Moldovan a anunțat conducerea Chindiei că vrea să plece, oficialii i-au reproșat mai multe aspecte antrenorului: în cantonament a cerut condiții de top pentru Liga 1, cum ar fi biciclete pentru tot lotul, în valoare de zeci de mii de lei, pentru a se plimba prin Poiana Brașov, cazări la cele mai bune hoteluri, cu locuri de recuperare ca la marile echipe. De asemenea, salariile au fost mereu la zi, iar Moldovan a primit toți jucătorii pe care i-a cerut în această vară

Vezi și: EXCLUSIV Eugen Neagoe, primul interviu după infarctul suferit la derby-ul Dinamo - Craiova: „M-am născut a doua oară! Voi reveni în antrenorat!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (19)
aldo_m
aldo_m  •  25 Iulie 2019, 17:39

uneori ma intreb pe ce criterii la ales pe moldovan

demolarii
demolarii  •  25 Iulie 2019, 17:37
Postat de Dragos Bargaoanu pe 25 Iulie 2019, 17:02

"I-a dat nucleara!", "a detonat bomba!", "EXPLOZIV"...Despre "EXCLUSIV" nu am ce să comentez, pt. că exclusivitățile astea se întâmplă doar în mintea nu prea clară a domnului Victoraș Vrânceanu! Neavând nimeni cum să-i acceseze subconștientul, e firesc să fie "exclusiv" și total fals! Numărați cam câte știri "exclusive" date de Victoraș s-au adeverit!!! E statistică pură!

Sa intors DD....cu OTV.....ce stil a la Ioanitoia ( cel de la începutul anilor 90) , a la Ioan Chirilă, a la Fănuș Neagu, sau TRU.....direct , exploziv Dan Diaconescu......in rest la Dinamo, Prunea doarme cum si-a asternut. Desi a fost un jucator mediu de fotbal, la Dinamo e similar cu perioade negre ale clubului....performanta o fi facut pe la Craiova sau Cluj.....iar ca antrenor , sa-l promoveze pe șeful de la tineret ....pentru ca are și a avut rezultate, stie pe ce jucători se poate baza de la tineret , și e deja in grila de salarii.....altfel cu Prunea manager, Dinamo va in fruntea echipelor din Liga I.... La bugetul cheltuit, bineînțeles....ca performanta e la handbal.....

cj1960i
cj1960i  •  25 Iulie 2019, 17:26

Ipotetic vorbind, Dinamo se crede in anii 70- 80, cand faceau doar ce "vrea muschii lor".

Vezi toate comentariile (19)
Comentează