FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, un sfert cât rușii » Bicfalvi vrea să înceapă antrenamentele cu Dinamo, însă este tentat de banii oferiți de UFA sau de Ural

Articol de - Publicat vineri, 03 iunie 2016 00:00

Eric Bicfalvi, 28 de ani, este unul dintre fotbaliștii aflați pe lista A, de priorități, a "câinilor".

Ioan Andone îl vrea pe mai departe, conducerea și-a dat acordul, coechipierii au insistat să rămână. Doar că alte două grupări din Rusia, UFA, respectiv Ural, îi oferă un salariu net superior roș-albilor.

Dinamo este dispusă să depășească puțin plafonul salarial de la echipă, i-a pus pe masă 8.000 de euro pe lună mijlocașului, însă ex-sovieticii nu se joacă și i-au promis 30.000 de euro pe lună. Totuși, până acum sunt doar vorbe, promisiuni, de aceea Bicfalvi le-a transmis "câinilor" că ar fi de acord să înceapă antrenamentele cu echipa pe 9 iunie. Iar dacă nu va fi să se realizeze plecarea în Rusia, ar fi dispus să continue în Ștefan cel Mare.

"Trebuie întrecute limitele!"

"Deocamdată suntem în pauză. Am avut unele discuții. Am discutat cu Andone, el își dorește să rămân la Dinamo. Contractul trebuie să fie mai bun. Diferența dintre ce îmi oferă Dinamo și ce vreau eu este destul de mare. Sunt șanse să rămân, dar foarte mici. Trebuie să tragă și ei puțin, să își întreacă limitele! Clubul are un plafon salarial. Salariul din Rusia este mult peste ce îmi oferă Dinamo. E mult mai mare", a zis Eric Bicfalvi la DigiSport.

"Cu un asemenea plafon salarial, e greu să mai rămână unii jucători și să emiți pretenții la titlu. Nu vreau să supăr pe nimeni. Dar nu poți aduce jucători de valoare cu asemenea plafon"
Eric Bicfalvi, mijlocaș Dinamo

2 goluriîn 10 meciuri a înscris Eric pentru Dinamo în primăvară

1.250.000 €este cota mijlocașului, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
agentul0007
agentul0007  •  03 Iunie 2016, 17:00

el si puljici trebuie sa continuie la dinamo . daca ar veni si elhamed ar fi super

caminero
caminero  •  03 Iunie 2016, 15:36

Mey rumân, să ştii că UFA se scrie de fapt Ufa , că e nume de oraş, nu abreviere.

1016927518388703
Nicon Nicolaescu  •  03 Iunie 2016, 11:21

Nedelea daca vrei sa scrii de dinamu ,,,scrie despre cum s a inselat negoita cu falcosu ...cum o sa i obtina el locul doi ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează