FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID, SÎMBĂTĂ, 19:00, LOOK, DIGI1, GSP.RO

Dinamoviștii au găsit un sprijin: ”Eu zic că e blocaj psihic, salariile sînt plătite, valoare au”

Articol de - Publicat miercuri, 08 aprilie 2015 17:42

Într-o perioadă cînd Dinamo a devenit cea mai criticată echipă, iar suporterii îi contestă pe jucători și pe Flavius Stoican, fostul director sportiv al roș-albilor, Cristi Bobar, a sărit în sprijinul formației, în preajma derby-ului cu Rapid de sîmbătă. 

"Toată lumea critică acum. E clar că sînt probleme, aș zice mai degrabă că este un blocaj psihic. Negoiță le plătește salariile, jucătorii sînt mai valoroși decît arată pe teren în ultimele etape.

Nu pricep cum s-a ajuns în situația asta, dar echipa trebuie să renască. Doar alături de suporteri, formația va trece peste acest moment negru. PCH își dorește ca echipa să fie numărul 1, așa cum sînt fanii. Toți sînt caractere puternice, trebuie să rămînă uniți", a comentat Bobar pentru gsp.ro. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
dika69
dika69  •  09 Aprilie 2015, 13:11

Domnilor, nu este nici un blocaj, asta este meteahna jucatorilor Romani, sa joace un pic mai bine si se vad vedete, se transfera afara si lustuiesc bancile ( poate si altceva ), dupa vin in tara sub forma de imprumut si cu aere de vedete, dar ei nu stiu ca sunt vai de capul lor, asta este valabil la toti jucatori Romani ( purtatori de tricouri, vezi G Kirita), Negoita nu cred ca a investit ceva acolo fara sa isi scoata el ceva dupa insolventa, nu ma deranjaza dar sa o faca atunci cind echipa este sus, dar el o sa o faca peste 6 luni, si atunci o sa fie dezastru sau mai rau.

76dani
76dani  •  09 Aprilie 2015, 10:11

Haideţi să fim serioşi, fotbalişti blocaţi psihic, imi vine să râd. La cât de .... sunt nu cred că este cazul să vorbim de blocaje psihice la ei. Aş fi înţeles dacă era vorba de alte sporturi. Pentru ei nu există decât o singură explicaţie, sunt dezastru în frunte cu antrenorul. Apropo, antrenorul nu joacă niciun rol într-un presupus blocaj psihic colectiv, sau şi el se include în acest colectiv?

redbuldog
redbuldog  •  09 Aprilie 2015, 10:09

CONCLUZIA:inca un sezon ratat,domnule Negoita!Cand vei aduce un staf tehnic competent,profesionist si vei investi ceva mai multi banuti,aducand si jucatori valorosi,atunci putem sa percepem o schimbare reala la Dinamo....!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează