FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Dinamoviştii îl îndeamnă pe Negoiţă să urmeze exemplul lui Becali: "Obligă şi celelalte echipe să aducă jucători de valoare"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2016 13:35

Dinamoviştii susţin că politica de transferuri a Stelei ar trebui urmată şi de clubul din Ştefan cel Mare, după ce Gigi Becali a anunţat că îşi doreşte să transfere jucători de la Astra şi Viitorul.

"E benefic pentru campionatul românesc să rămână banii în ţară pentru că obligă şi celelalte echipe să aducă jucători de valoare", a spus Vali Lazăr, legat de faptul că Gigi Becali îşi doreşte să transfere jucători de la Astra", a declarat Vali Lazăr.

Afirmaţia jucătorului vine în completarea celor spuse de Ioan Andone în urmă cu câteva zile, care a lansat acelaşi îndemn către conducerea lui Dinamo.

Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani consideră că în lupta la titlu vor fi implicate Steaua, Astra, Pandurii şi speră ca dinamoviştii să se alăture celor trei formaţii.

"Ar fi Steaua, apoi Astra cred că îşi va reveni, Pandurii s-au întărit mult şi rămâne de vazut. Trebuie să luăm etapă cu etapă şi să rămânem acolo sus", a adăugat fotbalistul.

"M-aș bucura foarte mult ca Steaua să investească în jucători, ar fi bine pentru fotbalul românesc. Atunci, și Dinamo este obligată să investească. Când cineva ridică standardele și tu trebuie să te ridici la același nivel"
Ioan Andone 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (36)
1425838917717550
John Milne  •  08 August 2016, 16:26

dinamo aka Rusinea Insolventa nici macar pe Penteleu nu a fost in stare sa-l aduca.

demolarii
demolarii  •  08 August 2016, 22:53

Zici ca acest articol e scris de Ana-Maria P sau de BoMMbonica. Este clar ca sistemul Becali este falimentar. A fost pus in practica de fosti actionari ai lui Dinamo si clubul a ajuns in insolventa. Nici FC SB-ul nu e departe. Trebuie ca patronul sa cerseasca bani de la suporteri ca sa plateasca transferul lui Tanase. Daca era pe sfert din cat se pretinde G Becali lasa intrarea libera pentru fani la meciul cu City...dar el creste pretul....Si chestia cu Brasovul. Clubul care l-a format pe Chipciul era clubul lui Badea, Sporting Pitesti, iar suma trecuta in acte 200 mii euro. Acum cand G Becali l-a vandut incearca manevra lui Copos in cazul Lobont ( Rapid nu a mai platit drepturile catre Corvinul H pentru transferul lui Lobont la Ajax, Copos tragand de timp pana Corvinul s-a desfintat. Cu ajutorul LPF si FRF, Corvinul a disparut. Dar si Rapid). Iar chestia ca dinamovisti ar ....e trasa de par rau de tot.....dar ce te astepti de la o competitie care are ca scop sa discute despre cele 5-6 faze dintr-un meci timp de 3 ore, in loc sa invete ca un meci are 90 de minute si trebuie comentat meciul nu sa-si expuna parerile. Apropo de ce fosti mari jucatori fac reclama la pariuri, dar nu au un proiect similar cu cel avut de s Szoby Cseh pentru copii strazii.....mari campioni.....

its1134
its1134  •  08 August 2016, 17:58
Postat de calinescu_ pe 08 August 2016, 17:49

FALCOSU *** .....!!!! MAI *** , TU CREZI CA CIOBANU CUMPARA VREUN JUCATOR DACA NU LUA DE LA UEFA 10 MILIOANE ??????? TU VISEZI SA CUMPERE NEGOITZA TOTI RAWTATII SI FIU-TAU SA INCASEZE COMISIOANE NESIMTITE .....!!!!! SA-TI FIE RUSHINE FALCOSULE ....!!!!!

Bă, da' calificarea în grupe (an de an) se face cu ciurucuri? Nu trebuie INVESTIȚIE INIȚIALĂ pentru profit ulterior, susținut de reinvestiții? N-o fi brânzaru' 'dăștept' dar măcar fundamentul unei afaceri l-a înțeles. Tu, se pare, nu te poți lăuda cu aceeași reușită.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează