FOTBAL  »  Superliga  »  TRIBUNA 0

Dinamoviștii nu vor mai avea stadion nou! Anunțul făcut de Elisabeta Lipă: "Vă spun asta cu siguranță"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 21:45

Invitată la emisiunea Tribuna 0, moderată de Ovidiu Ioaniţoaia la Europa FM, ministrul tineretului şi sportului, Elisabeta Lipă, a oferit detalii legate de modernizarea stadioanelor pentru EURO 2020. Lipă a precizat că dinamoviștii nu vor avea o arenă nou, ci  se va renova  și modifica cea existentă.

"Va fi un stadion cu 25.000 de locuri, vă spun asta cu siguranță. Va fi modernizat stadionul existent, nu se va face altul. În următoarea perioadă veți afla exact în ce stadiu suntem cu documentația.

Stadioanele pentru EURO există, trebuie doar reabilitate și aduse la standardele corespunzătoare. Drumul este lung până ajungi să ai firme de construcții care să se bată pe aceste proiecte.

La stadionul «Dinamo», de exemplu, s-a făcut deja un studiu de prefezabilitate, dar la ora actuală lucrăm la documentație pentru că sunt lucrări la stadion făcute cu mulți ani în urmă și nefinalizate. Acum ar trebui să cerem asociere CS cu FC, avem proces pe rol... asta este", a afirmat Lipă la Tribuna 0.

Aceasta este încrezătoare că România se va achita cu succes de sarcinile impuse de UEFA pentru organizarea meciurilor de la EURO 2020.

"Sunt optimistă că vom putea rezolva. Nu pot să cred că România, odată ce și-a asumat rezolvarea, poate spune: «Nu suntem în stare!». Credeți că eu nu vreau să rezolv?", a adăugat ministrul.

Bucureștiul va găzdui patru meciuri la Campionatul European din 2020, trei din faza grupelor și unul din optimile de finală. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (194)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  27 Septembrie 2016, 11:55

Uraaaaa!sper sa nu mai oragnizam nimic in 2020!!!!cum adica ruinele alea reabilitate???trebuie daramate toate!!!

haideusicfr
haideusicfr  •  27 Septembrie 2016, 11:21

Pretext pentru cheltuirea fara rost a banului public. Trai pe vatrai pentru euro 1020.Se construiesc stadioane in zone de saracie lucie.Tg Jiu ,Craiova ,etc .Ce ii trebuie chelului ? Tichie! Cu banii astia se puteau deschide afaceri pentru a da oamenilor o paine..

cainerrosu
cainerrosu  •  27 Septembrie 2016, 10:40
Postat de neputintafalit pe 27 Septembrie 2016, 08:55

Ce proces este pe rol intre FC DINAMO SI CS DINAMO??

5-6000 pentru ca vor vedea bine de la tribuna etajata ! Ceva gen Cluj-Arena daca ai fost acolo .....

Vezi toate comentariile (194)
Comentează