FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 2-0

Dinamoviștii vorbesc la superlativ despre Bratu după parcursul solid din play-out: "Ne-a redat plăcerea de a juca fotbal" + Mesaj amuzant: "Trebuie să facem cinste, dar mai ușor cu băutura"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 23:23

Fundașul dreapta Laurențiu Corbu (23 de ani) e unul dintre jucătorii pe care Bratu i-a folosit în mod constant în acest play-out, iar jucătorul a ținut să-i mulțumească tehnicianului pentru încrederea acordată în ultima vreme.

"Trebuie să facem cinste, dar mai ușor cu băutura, trebuie să jucăm fotbal. A fost ziua lui Nistor, a lui Popescu, a mea, dar mai important e fotbalul. Trebuie să obținem maximum de puncte din meciurile rămase.

Mister ne-a redat plăcerea fotbalului în acest play-out. Ne dă încredere la fiecare antrenament, nu ne ceartă, e mereu alături de noi și ne ajută cu sfaturi de fiecare dată.

Îi mulțumesc lui Bratu pentru minutele pe care mi le acordă și sper ca la fiecare meci să joc cât mai bine, iar în cazul în care va mai fi nevoie de mine să rămân aici și în sezonul viitor", a spus Laurențiu Corbu, la Look TV. 

  • Ce meciuri mai are Dinamo de jucat în acest play-out: Juventus (d), Chiajna (d), Voluntari (a), Timișoara (d).

Vezi și: FOTO + VIDEO "Dubla" lui Salomao tranșează derby-ul cu FC Botoșani » Dinamo conduce cu autoritate play-out-ul

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
fangigi
fangigi  •  13 Mai 2018, 14:23

Obiectivul, adica salvarea de la retrogradare, a fost atins! Mandrie maxima!

dansy
dansy  •  13 Mai 2018, 10:34

De ce ma jignesti mai afonule?Pai tu ai vazut alte meciuri ale lui Dinamo?Vrei sa iti insir meciurile in care ati furat cu arbitrii?Nu cred ca ai curajul.

andy_2008
andy_2008  •  13 Mai 2018, 10:31

Mamaaaa ce forta i Dinamo printre pitici.....rupe tot.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează